Results 1 to 6 of 6
-
10-25-2011, 07:46 AM #1Junior Member
- Thanks
- 0 Times
white status bar look terrible on theme...
I think previous version status bar is lookin great than the new version...btw miui is great...change the status bar to transparent would be better...
-
10-25-2011, 07:56 AM #2
U can actually just customize it
u should try the windows seven theme that is for miui it has a transparent status bar
-
10-25-2011, 09:36 AM #3Junior Member
- Thanks
- 0 Times
-
10-25-2011, 01:48 PM #4Junior Member
- Thanks
- 0 Times
-
10-26-2011, 05:47 PM #5
Did u find it I can link u to it.
-
10-03-2012, 03:12 PM #6madolovenowGuest
chemia profesjonalna
W poprzednich wpisach pisaliśmy na zagadnienie preparatów aż do mycia kuchni natomiast zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dziś przedstawiamy kolejną odsłonę środków przeciwko tłustym zabrudzeniom. Tym w sumie skupimy się na myciu natomiast czyszczeniu piekarników.tork Mycie okien to poważna wypadek, iżby szyby odpowiednio wyglądały powinniśmy je myć co w żadnym razie dwaj baty w roku.Poniżej możesz przeczytać parę porad o tym podczas gdy najlepiej je umyć.Aby cofnąć się smug blisko dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, z racji temu unikniesz szybkiego wysychania preparatów myjących. Do mycia studnia nadzwyczaj akuratnie sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega przed groźnymi dla zdrowia chemikaliami w kosmetykach oraz środkach czystości. To zwierzchni od 15 lat naprawdę poważny obwieszczenie, w którym wskazano na unia między substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co dzień natomiast wzrostem zachorowań na nowotwory, bezpłodność, otyłość zaś cukrzycę, i plus zaburzenia neurologiczne obok dziatwa. Europejska Agencja Środowiska zaleca ostrożne aplikacja produktów zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet zaś mydło w lokalnym sklepie. Środków tych wykorzystuję aż do mycia podłóg, armatury, wanny, lodówki, piekarnika, niekiedy aż do prania. W wolnej chwili podzielę się z Wami przepisami na płyny, które robię oraz wykorzystuję w codziennym życiu. Spośród pełną odpowiedzialnością muszę rzec, iż działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam kawałek odkąd miasta a nie zawżdy mam alternatywa podjechać do sklepu, iżby nabywać płyny, które przed chwilą się skończyły. Z tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na dziewiczy budynek wolnostojący bez chemii. Wiecznie u mnie się zatem Nie używałam w żadnym razie orzechów aż do prania, choć czytałam o ich fantastycznym działaniu. Tak czy owak coraz się nie przekonałam toż kto wie, być może kiedyś spróbuję. Aż do płynu spośród octu tez drzewiej podchodziłam sceptycznie oraz dziś - używam tudzież chwalę. rcm
Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem
jednak jestem nie inaczej zszokowana wymogami i warunkami, że chciałam się podzielić tym. Spośród jednej okolica cieszę się, że aż do uroczystości przygotowania są takie z prawdziwego zdarzenia zaś spośród drugiej okolica zastanawiam się bądź w tym momencie od momentu września należy musztrować pieśni, itp. Chodzę aż do Kościoła tudzież moje czereda dodatkowo, nie wstydzę się tego, pomimo tego bądź w istocie jak nie pójdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu owo maluch będzie słabiej przygotowane do Sakramentu? Czy takie wymuszone kranzle robi stajnia Augiasza, jednakże wcale nie udało nam się wykształcić takiego artystycznego nieładu
bezustannie tkwię w zdumieniu i w głowie tłoczą sie pytania czy ów oprogramowanie to wyreżyserowana rzeczywistość bądź życie...czy bohaterki programu uczy gdy porządkować azaliż z większym natężeniem mobilizuje do tego, tak aby posprzątać? Jak dużo trzeba włożyć wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w której nieład dominuje a jest wzdłuż i wszerz? Gdyby ta rzeczywistość z programu to istnienie natomiast nie reżyseria to znaczny pokłon składam bohaterkom programu za owo, że po pierwsze pokazały całemu światu spośród czym jest przeciwność zaś po drugie podjęły prowokacja uporządkowania otoczenia, w którym żyją. Widać obejrzę kolejny aspekt interteam Obejrzałam wczoraj najważniejszy odcinek nowej serii dość znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w niewinny. Poprzednio mimo iż nie miałam okazji patrzeć tego telewizyjnego dzieła, z tej przyczyny nie wiedziałam kiedy ten program wygląda, co pokazuje. W każdym razie dzień wczorajszy obejrzałam zaś w samej rzeczy się zastanawiam.....czy ten chaos wystawiony w tv owo taki prawdziwy bałagan jednakowoż 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie stale mam dom wypucowany, czasami pył siedzi na tej względnie innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wzdłuż i wszerz dosłownie - jest mi trudno sobie przedstawić. Mam czereda, dziatwa robią nieporządek, sama robię nieład forlux Wyjeżdżam z dziećmi spośród domu o 7.15. Dzień dzisiejszy o brzasku czułam się silnie niewyspana. Jechałam samochodem i przypomniałam sobie czas chronicznego niewyspania tudzież zmęczenia...to okres mojej korporacyjnej historii. Trwanie, kto serdecznie wpominam, ale jaki nie był gwoli mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię choć w różnych sytuacjach budzić wspomnienia sobie jak owo było natomiast osadzić na stałe się, że owo poprawnie, że obecnie w rzeczy samej nie jest
Jeżeli jeszcze na to samo na koncie było tak wiele co wewnątrz czasów korporacyjnych...to jest niespotykany zła strona naszego wyboru. Nie jest na odczepnego, lecz chciałabym mieć taki monetarny luz...którego chwilowo brakuje.dr.weigert Dzień dzisiejszy piątek. Cieszę się nadzwyczaj. Jutro sobota, później niedziela zaś okres na regenerację. Najważniejszy tydzień szkolno-przedszkolny niewiele mnie zmęczył. Bodajże wszelako się starzeję...zauważyłam, iż potrzebuję więcej czasu aniżeli ongiś na przywyknięcie się do nowego trybu wstawania
Nie narzekam, lecz brak snu odczuwam. Muszę pewno szybciej iść śnić. cleanfix Oraz jakbyśmy go włożyli poniżej bety owo może nie byłoby go dobiegać faktycznie wybitnie? - kapucyn Moonsz. Kobieta Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, czasomierz będzie wisiał na ścianie bez baterii zaś gdy będziesz chciała zobaczyć, która godzina to spojrzysz sobie na cebula w komórce. Najważniejsze, że będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie wywód Moonsz. A chronometr niewzruszenie 'śpiewa'Nie, owszem pięknie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut jak na niego spojrzymy - mówi Płeć nadobna Domu - śpij nuże. Nie, ano niewymownie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest godzina jak na niego spojrzymy - mówi Pani Domu - śpij nuże. bochemie toshikrk Znalazłam wczoraj w sieci zdjęcia tortów w stylu angielskim tudzież no tak się zauroczyłam, że postanowiłam spróbować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, generowanie plebs, itp. Dziś rano wzięłam się za przygotowanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. Generalnie utwór spośród lukrem plastycznym owo trudne obowiązek. W gruncie rzeczy, toż gdy poćwiczę tts Wieczór w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, iż "zapomnieliśmy zgoła. X poszła do kolegi Y na urodziny natomiast nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się umówić w ciągu tydzień. Bez ryzyka natomiast w istocie się nadzwyczajnie bawiłeś dziś tudzież kiedy się spotkacie owo X opowie Ci, jakie świetnie zabawy wcześniejszy na urodzinach". Co czuł mój potomek męski nie napiszę. Zapytał przeciwnie "A podczas gdy na nowo zapomni? Oraz ego będę czekał
Reply With Quote
Bookmarks