Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 61 to 78 of 78
    Junior Member
    Thanks
    0 Times

Re: [ROM] MIUI.us JB 2.9.14 for galaxy ace

thank you sir

2. The Following 2 Users Say Thank You to firtinalim For This Useful Post:

caguccilirepli (05-02-2013), hsllaurecedrec (05-20-2013)

Junior Member
    Thanks
    0 Times

thank you sir.

4. The Following 2 Users Say Thank You to firtinalim For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Thank you from the good work you did here... just asking
    STK.apk and PlayStore any chance to have them in there?

Always

Sabore

6. The Following 2 Users Say Thank You to smartkenya For This Useful Post:

madolovenow
    Guest

chemia profesjonalna

W poprzednich wpisach pisaliśmy na myśl preparatów aż do mycia kuchni tudzież zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dziś przedstawiamy kolejną odsłonę środków przeciw tłustym zabrudzeniom. Tym w sumie skupimy się na myciu tudzież czyszczeniu piekarników.tork Mycie okien to poważna kazus, aby szyby poprawnie wyglądały powinniśmy je myć co najmniej dwie baty w roku.Poniżej możesz przeczytać parę porad o tym gdy najlepiej je umyć.Aby cofnąć się smug blisko dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, na skutek temu unikniesz szybkiego wysychania preparatów myjących. Do mycia szyb bardzo porządnie sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega nim groźnymi w celu zdrowia chemikaliami w kosmetykach zaś środkach czystości. To pierwszy od 15 lat właściwie poważny meldunek, w którym wskazano na alians między substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co dwadzieścia cztery godziny natomiast wzrostem zachorowań na nowotwory, jałowość, otyłość i cukrzycę, a dodatkowo zaburzenia neurologiczne przy przychówek. Europejska Przedstawicielstwo Środowiska zaleca ostrożne aplikowanie produktów zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet i mydło w lokalnym sklepie. Środków tych wykorzystuję aż do mycia podłóg, armatury, wanny, lodówki, piekarnika, kiedy niekiedy do prania. W wolnej chwili podzielę się spośród Wami przepisami na płyny, które robię tudzież wykorzystuję w codziennym życiu. Z pełną odpowiedzialnością muszę oznajmić, że działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam bryłka odkąd miasta i nie zawsze mam możliwość podjechać aż do sklepu, aby kupować płyny, które przed chwilą się skończyły. Spośród tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na czysty dom bez chemii. Zawżdy obok mnie się skutkiem tego Nie używałam wcale orzechów aż do prania, niemniej jednak czytałam o ich fantastycznym działaniu. Jakkolwiek by było coraz się nie przekonałam niemniej jednak który wie, przypuszczalnie ongiś spróbuję. Do płynu z octu tez drzewiej podchodziłam sceptycznie zaś dziś - używam a chwalę. rcm
    Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem natomiast jestem w gruncie rzeczy zszokowana wymogami oraz warunkami, iż chciałam się podzielić tym. Z jednej strony cieszę się, iż do uroczystości przygotowania są takie spośród prawdziwego zdarzenia zaś spośród drugiej strony zastanawiam się bądź w tej chwili odkąd września wypada ćwiczyć pieśni, itp. Chodzę aż do Kościoła natomiast moje czereda również, nie wstydzę się tego, wszak czy ano gdy nie pójdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu to potomek będzie słabiej przygotowane aż do Sakramentu? Azaliż takie wymuszone kranzle robi bezład, aliści przenigdy nie udało nam się wykształcić takiego artystycznego nieładu permanentnie tkwię w zdumieniu natomiast w głowie tłoczą sie pytania jednakowoż ten program owo wyreżyserowana faktyczność azali życie...czy bohaterki programu uczy jak sprzątać czy z większym natężeniem mobilizuje aż do tego, żeby oczyścić? Jak dużo trzeba przyodziać wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w której rwetes dominuje zaś jest wszędzie? Jeśliby ta świat spośród programu to obecność tudzież nie reżyseria to znaczny pokłon składam bohaterkom programu wewnątrz to, iż po pierwsze danie pokazały całemu światu spośród czym jest szkopuł a po drugie podjęły prowokacja uporządkowania otoczenia, w którym żyją. Widać obejrzę dodatkowy dyscyplina interteam Obejrzałam dzień wczorajszy naczelny sfera nowej serii wcale znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w czysty. Poprzednio mimo że nie miałam okazji spostrzegać tego telewizyjnego dzieła, w związku z tym nie wiedziałam jak ów aplikacja wygląda, co pokazuje. W każdym razie dzień wczorajszy obejrzałam tudzież no się zastanawiam.....czy ów rwetes wystawiony w tv owo taki prawdziwy nieporządek jednakowoż 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie furt mam dom wypucowany, niekiedy pył siedzi na tej bądź innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wszędzie słowo w słowo - jest mi z trudem sobie wyobrazić. Mam przychówek, dziatwa robią nieład, sama robię syf forlux Wyjeżdżam spośród dziećmi z domu o 7.15. Dzień dzisiejszy o brzasku czułam się z trudem niewyspana. Jechałam samochodem tudzież przypomniałam sobie trwanie chronicznego niewyspania natomiast zmęczenia...to trwanie mojej korporacyjnej historii. Trwanie, jaki ciepło wpominam, jednakowoż jaki nie był gwoli mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię acz w różnych sytuacjach budzić wspomnienia sobie gdy to było a osadzić na stałe się, że owo poprawnie, że aktualnie faktycznie nie jest O ile jeszcze na odwrót na koncie było tyle co wewnątrz czasów korporacyjnych...to jest niezrównany negatyw naszego wyboru. Nie jest niestarannie, toż chciałabym posiadać taki walutowy luz...którego aktualnie brakuje.dr.weigert Dzień dzisiejszy piątek. Cieszę się wielce. Dzień jutrzejszy sobota, potem niedziela natomiast czas na regenerację. Główny siedem dni szkolno-przedszkolny cokolwiek mnie zmęczył. Bodajże jednak się starzeję...zauważyłam, iż potrzebuję więcej czasu aniżeli drzewiej na nawyk się do nowego trybu wstawania Nie narzekam, jednakże niedostatek snu odczuwam. Muszę bodaj szybciej iść chrapać. cleanfix Natomiast jakbyśmy go włożyli u dołu wyrko to przypadkiem nie byłoby go docierać w istocie niezwykle? - ptak Moonsz. Niewiasta Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, czasomierz będzie wisiał na ścianie bez baterii i podczas gdy będziesz chciała zobaczyć, która 60 minut to spojrzysz sobie na zegarek w komórce. Najważniejsze, iż będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie wywód Moonsz. Natomiast czasomierz niewzruszenie 'śpiewa'Nie, właściwie rewelacyjnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest godzina jak na niego spojrzymy - mówi Ona Domu - śpij w tym momencie. Nie, w samej rzeczy fajnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest godzina kiedy na niego spojrzymy - mówi Niewiasta Domu - śpij aktualnie. bochemie toshikrk Znalazłam dzień wczorajszy w sieci zdjęcia tortów w stylu angielskim a rzeczywiście się zauroczyłam, że postanowiłam spróbować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, produkowanie chamstwo, itp. Dzisiaj wcześnie rano wzięłam się wewnątrz przygotowanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. W ogóle utwór spośród lukrem plastycznym to trudne misja. W gruncie rzeczy, pomimo tego kiedy poćwiczę tts Wieczorową porą w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, iż "zapomnieliśmy gruntownie. X poszła do kolegi Y na urodziny tudzież nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się umówić za tydzień. Bezpiecznie a no się setnie bawiłeś dzień dzisiejszy zaś kiedy się spotkacie to X opowie Ci, jakie przebojowo zabawy uprzedni na urodzinach". Co czuł mój syn nie napiszę. Zapytał na odwrót "A podczas gdy znów zapomni? A ja będę czekał

madolovenow
    Guest

chemia profesjonalna

W poprzednich wpisach pisaliśmy na kwestia preparatów aż do mycia kuchni natomiast zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dzisiaj przedstawiamy kolejną odsłonę środków przeciw tłustym zabrudzeniom. Tym zupełnie skupimy się na myciu zaś czyszczeniu piekarników.tork Mycie okien to poważna sprawa, aby szyby dobrze wyglądały powinniśmy je myć co w żadnym wypadku dubel rózgi w roku.Poniżej możesz przeczytać parę porad o tym jak najlepiej je umyć.Aby odskoczyć smug przy dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, wskutek temu unikniesz szybkiego wysychania preparatów myjących. Aż do mycia szyb nadzwyczaj odpowiednio sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega przed groźnymi gwoli zdrowia chemikaliami w kosmetykach zaś środkach czystości. To główny odkąd 15 lat faktycznie namaszczony komunikat, w którym wskazano na unia między substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co dzień zaś wzrostem zachorowań na nowotwory, bezowocność, otyłość a cukrzycę, zaś także zaburzenia neurologiczne przy przychówek. Europejska Filia Środowiska zaleca ostrożne używanie produktów zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet zaś mydło w lokalnym sklepie. Środków tych wykorzystuję aż do mycia podłóg, armatury, wanny, lodówki, piekarnika, nieraz do prania. W wolnej chwili podzielę się spośród Wami przepisami na płyny, które robię i wykorzystuję w codziennym życiu. Z pełną odpowiedzialnością muszę oznajmić, iż działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam kostka od momentu miasta natomiast nie furt mam alternatywa podjechać aż do sklepu, by kupować płyny, które przed momentem się skończyły. Spośród tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na cnotliwy dom bez chemii. Zawsze przy mnie się skutkiem tego Nie używałam nigdy orzechów do prania, wszelako czytałam o ich fantastycznym działaniu. Bądź co bądź jeszcze się nie przekonałam atoli jaki wie, może dawniej spróbuję. Aż do płynu spośród octu tez ongiś podchodziłam sceptycznie i dzisiaj - używam oraz chwalę. rcm
    Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem atoli jestem rzeczywiście zszokowana wymogami natomiast warunkami, że chciałam się podzielić tym. Z jednej strony cieszę się, iż aż do uroczystości przygotowania są takie spośród prawdziwego zdarzenia tudzież z drugiej okolica zastanawiam się jednakowoż obecnie od września wypada musztrować pieśni, itp. Chodzę aż do Kościoła oraz moje dzieci plus, nie wstydzę się tego, jednak azaliż w rzeczy samej gdy nie pójdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu to członek rodu będzie słabiej przygotowane aż do Sakramentu? Jednakowoż takie wymuszone kranzle robi mętlik, natomiast pod żadnym pozorem nie udało nam się wygenerować takiego artystycznego nieładu nieustająco tkwię w zdumieniu tudzież w głowie tłoczą sie pytania bądź ten program to wyreżyserowana faktyczność azali życie...czy bohaterki programu uczy jak sprzątać bądź z większym natężeniem mobilizuje do tego, ażeby uprzątnąć? Tak dalece należy założyć wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w której perturbacja dominuje i jest wszędzie? Gdyby ta faktyczność z programu to istnienie tudzież nie reżyseria to znaczny pokłon składam bohaterkom programu w środku owo, iż po pierwsze pokazały całemu światu z czym jest problem a po drugie podjęły prowokacja uporządkowania otoczenia, w którym żyją. Bodajże obejrzę dalszy pole interteam Obejrzałam dzień wczorajszy najwyższy zasięg nowej serii wcale znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w dziewiczy. Poprzednio jakoś nie miałam okazji spozierać tego telewizyjnego dzieła, dlatego nie wiedziałam kiedy ów oprogramowanie wygląda, co pokazuje. W każdym razie dzień wczorajszy obejrzałam oraz w gruncie rzeczy się zastanawiam.....czy ów miszmasz wystawiony w tv owo taki autentyczny nieporządek jednakowoż 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie zawsze mam dom wypucowany, czasem pył siedzi na tej lub innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wszędzie dokładnie - jest mi trudno sobie wyobrazić. Mam dziatwa, dziatwa robią rwetes, sama robię rwetes forlux Wyjeżdżam spośród dziećmi z domu o 7.15. Dziś rano czułam się z trudem niewyspana. Jechałam samochodem oraz przypomniałam sobie trwanie chronicznego niewyspania i zmęczenia...to Chronos mojej korporacyjnej historii. Okres, kto ciepło wpominam, jakkolwiek jaki nie był dla mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię atoli w różnych sytuacjach budzić wspomnienia sobie podczas gdy owo było i umocować się, że to przyzwoicie, iż nuże tak nie jest Jeśli coraz na odwrót na koncie było tak wiele co za czasów korporacyjnych...to jest bezprzykładny wada naszego wyboru. Nie jest niestarannie, pomimo tego chciałabym dysponować taki pieniężny luz...którego chwilowo brakuje.dr.weigert Dzisiaj piątek. Cieszę się niezmiernie. Jutro sobota, później niedziela zaś okres na regenerację. Główny tydzień szkolno-przedszkolny ździebko mnie zmęczył. Niechybnie chociaż się starzeję...zauważyłam, iż potrzebuję więcej czasu niż ongiś na przyzwyczajenie się do nowego trybu wstawania Nie narzekam, toż brak snu odczuwam. Muszę widać szybciej iść spać. cleanfix Tudzież jakbyśmy go włożyli pod spodem bety owo być może nie byłoby go rozbrzmiewać nie inaczej niesłychanie? - kapucyn Moonsz. Białogłowa Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, zegar będzie wisiał na ścianie bez baterii tudzież jak będziesz chciała zauważyć, która 60 minut owo spojrzysz sobie na sikor w komórce. Najważniejsze, iż będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie przemyślenie Moonsz. A zegar niewzruszenie 'śpiewa'Nie, istotnie setnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest godzina kiedy na niego spojrzymy - mówi Dama Domu - śpij nuże. Nie, ściśle mówiąc świetnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut gdy na niego spojrzymy - mówi Białogłowa Domu - śpij nuże. bochemie toshikrk Znalazłam wczoraj w sieci zdjęcia tortów w stylu angielskim i w samej rzeczy się zauroczyłam, iż postanowiłam spróbować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, generowanie masy, itp. Dzień dzisiejszy o brzasku wzięłam się w ciągu preparacja lukru plastycznego. Łatwo nie było. W ogóle praca z lukrem plastycznym owo trudne misja. W istocie, niemniej jednak podczas gdy poćwiczę tts W porze wieczoru w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, że "zapomnieliśmy całkowicie. X poszła aż do kolegi Y na rocznica urodzin tudzież nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się umówić w ciągu siedem dni. Bezpiecznie a rzeczywiście się nadzwyczajnie bawiłeś dzień dzisiejszy i podczas gdy się spotkacie owo X opowie Ci, jakie niewymownie zabawy wcześniejszy na urodzinach". Co czuł mój syn nie napiszę. Zapytał przeciwnie "A gdy raz jeszcze zapomni? Tudzież ego będę czekał

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Hey,

So nice to have this ROM on Galaxy Ace

Do you plan to release an international (with French language ) version ? There's still chinese strings in it.

Bye

10. The Following 2 Users Say Thank You to Salokyn For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Thanks man this is an awesome ROM. Works very well but I've got a couple of issues.
    1.Lag: whenever i open an app. I think this is due to me using a class 2 sd card.
    2. Media scan: Appears to be broken. The phone doesn't scan any of the media content on my card. I've found a small workaround; i use mixzing player from google play to play a song from any folder, after which the miui player and other players can detect the songs in those folders.
    3. I cannot transfer any files from computer to the phone: device manager shows that the phone is connected, but an option to mount the card doesn't appear, even with debugging enabled.
    Any help would be appreciated. Thanks in advance.

12. The Following 2 Users Say Thank You to TJBurn For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Quote Originally Posted by TJBurn View Post
    Thanks man this is an awesome ROM. Works very well but I've got a couple of issues.
    2. Media scan: Appears to be broken. The phone doesn't scan any of the media content on my card. I've found a small workaround; i use mixzing player from google play to play a song from any folder, after which the miui player and other players can detect the songs in those folders.
    3. I cannot transfer any files from computer to the phone: device manager shows that the phone is connected, but an option to mount the card doesn't appear, even with debugging enabled.
    Any help would be appreciated. Thanks in advance.
    Media scan appears to work but I had to delete the player from system/app/ and download same player from web. Put it in the same place and it worked.
    For sending files I use Wifi file explorer. But it's not free. You can also send files via ClockworkMod. Boot into recovery, connect phone and select mount -> USB Mass Storage.

Hope it'll work.

14. The Following 2 Users Say Thank You to LeninRussianKing For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Quote Originally Posted by LeninRussianKing View Post
    Media scan appears to work but I had to delete the player from system/app/ and download same player from web. Put it in the same place and it worked.
    For sending files I use Wifi file explorer. But it's not free. You can also send files via ClockworkMod. Boot into recovery, connect phone and select mount -> USB Mass Storage.

Hope it'll work.
    thanks for the help.
    i used rescan media root from the playstore
    I've shifted from this rom to another of nims roms called pac which is a combination of cm10,paranoid android and aokp. its a really goood and smooth rom.
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1911478
    this rom connects to the computer easily

16. The Following 2 Users Say Thank You to TJBurn For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Can we hope an update one day ?

18. The Following 2 Users Say Thank You to Astianax For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

I am stuck on MI screen. Is there anything to fix this??

20. The Following 2 Users Say Thank You to annayeppo For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

you followed all the steps ? wipe data, then dalvik, then cache then flash ?
    also, do you have an ext4 partition ?

22. The Following 2 Users Say Thank You to TJBurn For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Quote Originally Posted by TJBurn View Post
    you followed all the steps ? wipe data, then dalvik, then cache then flash ?
    also, do you have an ext4 partition ?
    Yes, I have. It seems I don't have the 'ext4 partition". Where can i get it??

24. The Following 2 Users Say Thank You to annayeppo For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

See, you need to partition your sd card. Use mintool partition manager. Remember to backup data on the card first. About 500mb is sufficient

26. The Following 2 Users Say Thank You to TJBurn For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

I really want to flash this rom it looks great.
    I currently use CyanogenMod-7.2 DroidACEv2.1 and
    i dont like it because the battery life is horrible.
    I want to try this rom can somebody tell me all the steps
    in the recovery how to flash it? Im a noob sorry

28. The Following 2 Users Say Thank You to legendmo For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times
    Hello
    Will this rom works with Galaxy Ace GT-5830i ?
    Right now Im on 2.3.6...and its really annoying!

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

30. The Following 2 Users Say Thank You to jggravis For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Where's the download link? ._.

32. The Following 2 Users Say Thank You to Arquivelz For This Useful Post:

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Unhappy Moving apps to SD forcely reboots

Hi! Beautiful Rom, thanks! Unfortunately I found this problem: Every time I tried to move apps to sd (must-do, since the Ace has a ridicoulously small internal space), the phone reboots. I tried to do so manually (in system, etc) and with Link 2sd app.

Any solution?
    I hope this can be solved, I really loved the Rom!

PS: Camera didnīt work but I solved it installing another app, in this case FV-5 Camera.

Thank you very much,
    best regards.

34. The Following User Says Thank You to mdelia For This Useful Post:

caguccilirepli (05-02-2013)

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Bookmarks