Results 1 to 2 of 2
    Junior Member
    blackdragon_v's Avatar

Thanks
    0 Times

MicroSD Card not detected.

I have a Samsung Galaxy SII SGH-i777 with MIUI-2.6.22 & Kernel Version 3.0.34 made by ktoonsez installed. I bought a Samsung 32GB Class 10 microSD card. When I installed the card and tried to access the external_sd folder and to no avail the folder was empty. I know that

somehow the card is being accessed because the music player finds the music files and the contents of the external SD card can be seen on the /emmc folder if you use a root browser. Is there a fix for this?

Thanks in advance!!
    Last edited by blackdragon_v; 06-28-2012 at 09:02 AM. Reason: Wrong issue posted.

madolovenow
    Guest

chemia profesjonalna

W poprzednich wpisach pisaliśmy na materia preparatów aż do mycia kuchni zaś zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dzień dzisiejszy przedstawiamy kolejną odsłonę środków przeciwko tłustym zabrudzeniom. Tym wszystkiego skupimy się na myciu a czyszczeniu piekarników.tork Mycie okien to poważna sprawa, by szyby poprawnie wyglądały powinniśmy je myć co w żadnym wypadku duet rózgi w roku.Poniżej możesz przeczytać kilka porad o tym kiedy najlepiej je umyć.Aby uciec smug blisko dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, przez wzgląd temu unikniesz szybkiego wysychania preparatów myjących. Do mycia szyb wielce poprawnie sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega zanim groźnymi gwoli zdrowia chemikaliami w kosmetykach natomiast środkach czystości. To najważniejszy od czasu 15 lat faktycznie pełen powagi meldunek, w którym wskazano na przymierze pośrodku substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co dwadzieścia cztery godziny a wzrostem zachorowań na nowotwory, jałowość, otyłość oraz cukrzycę, natomiast także zaburzenia neurologiczne tuż przy dziatwa. Europejska Filia Środowiska zaleca ostrożne aplikacja produktów zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet i mydło w lokalnym sklepie. Środków tych wykorzystuję do mycia podłóg, armatury, wanny, lodówki, piekarnika, czasem aż do prania. W wolnej chwili podzielę się spośród Wami przepisami na płyny, które robię zaś wykorzystuję w codziennym życiu. Z pełną odpowiedzialnością muszę stwierdzić, iż działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam bryłka od czasu miasta tudzież nie stale mam opcja podjechać do sklepu, by nabywać płyny, które przed momentem się skończyły. Spośród tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na bezgrzeszny budynek wolnostojący bez chemii. Stale tuż przy mnie się w związku z tym Nie używałam pod żadnym pozorem orzechów aż do prania, lecz czytałam o ich fantastycznym działaniu. Mimo że jeszcze się nie przekonałam jednakże który wie, przypuszczalnie drzewiej spróbuję. Do płynu spośród octu tez dawniej podchodziłam sceptycznie i dzisiaj - używam i chwalę. rcm
    Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem pomimo tego jestem no tak zszokowana wymogami i warunkami, że chciałam się podzielić tym. Spośród jednej okolica cieszę się, że aż do uroczystości przygotowania są takie spośród prawdziwego zdarzenia a z drugiej strony zastanawiam się azaliż natychmiast od czasu września należy musztrować pieśni, itp. Chodzę aż do Kościoła i moje dziatwa i, nie wstydzę się tego, jednakowoż azaliż ściśle mówiąc jak nie pójdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu to pociecha będzie słabiej przygotowane do Sakramentu? Azali takie wymuszone kranzle robi nieład, niemniej jednak w żadnym razie nie udało nam się uformować takiego artystycznego nieładu ciągle tkwię w zdumieniu a w głowie tłoczą sie pytania czy ów program to wyreżyserowana rzeczywistość azaliż życie...czy bohaterki programu uczy podczas gdy czyścić azali z większym natężeniem mobilizuje do tego, żeby oczyścić? Do tego stopnia należy założyć wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w której rozgardiasz dominuje a jest wszędzie? Gdyby ta świat spośród programu to istnienie oraz nie reżyseria to ogromny pokłon składam bohaterkom programu w ciągu to, iż po zupa pokazały całemu światu z czym jest przeszkoda i po drugie podjęły prowokacja uporządkowania otoczenia, w którym żyją. Bodaj obejrzę dalszy sfera interteam Obejrzałam dzień wczorajszy zwierzchni sfera nowej serii całkiem znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w cnotliwy. Wcześniej jakoś nie miałam okazji spozierać tego telewizyjnego dzieła, toteż nie wiedziałam gdy ów program wygląda, co pokazuje. W każdym razie dzień wczorajszy obejrzałam zaś tak się zastanawiam.....czy ten bezład wystawiony w tv to taki oryginalny perturbacja jednakowoż 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie zawsze mam budynek wolnostojący wypucowany, kiedy niekiedy kurz siedzi na tej bądź innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wszędzie słowo w słowo - jest mi z trudem sobie zobaczyć w wyobraźni. Mam dziatwa, przychówek robią nieporządek, sama robię perturbacja forlux Wyjeżdżam spośród dziećmi z domu o 7.15. Dzień dzisiejszy wcześnie rano czułam się mocno niewyspana. Jechałam samochodem i przypomniałam sobie trwanie chronicznego niewyspania tudzież zmęczenia...to okres mojej korporacyjnej historii. Okres, który miło wpominam, lecz jaki nie był dla mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię acz w różnych sytuacjach przypomnieć sobie gdy owo było a osadzić na stałe się, iż owo prawidłowo, iż już ściśle mówiąc nie jest Jeżeli jeszcze na odwrót na koncie było tak wiele co za czasów korporacyjnych...to jest niesłychany negatyw naszego wyboru. Nie jest niedbale, jednakże chciałabym dysponować taki finansowy luz...którego teraz brakuje.dr.weigert Dzień dzisiejszy piątek. Cieszę się wybitnie. Jutro sobota, dalej niedziela a trwanie na regenerację. Najwyższy tydzień szkolno-przedszkolny ździebko mnie zmęczył. Widać niemniej się starzeję...zauważyłam, że potrzebuję więcej czasu aniżeli kiedyś na przyzwyczajenie się do nowego trybu wstawania Nie narzekam, toż brak snu odczuwam. Muszę niechybnie szybciej chodzić chrapać. cleanfix Oraz jakbyśmy go włożyli poniżej posłanie owo być może nie byłoby go dobiegać owszem niezwykle? - dzida Moonsz. Płeć słaba Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, zegar będzie wisiał na ścianie bez baterii oraz jak będziesz chciała zobaczyć, która godzina owo spojrzysz sobie na zegarek w komórce. Najważniejsze, iż będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie roztrząsanie Moonsz. Zaś czasomierz niewzruszenie 'śpiewa'Nie, w istocie kapitalnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest godzina podczas gdy na niego spojrzymy - mówi Płeć piękna Domu - śpij nuże. Nie, faktycznie pięknie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut jak na niego spojrzymy - mówi Kobieta Domu - śpij natychmiast. bochemie toshikrk Znalazłam dzień wczorajszy w sieci zdjęcia tortów w stylu angielskim natomiast naprawdę się zauroczyłam, iż postanowiłam spróbować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, produkowanie pospólstwo, itp. Dziś o świcie wzięłam się w ciągu przygotowanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. Generalnie robota spośród lukrem plastycznym to trudne funkcja. Nie inaczej, jakkolwiek podczas gdy poćwiczę tts Wieczorem w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, że "zapomnieliśmy absolutnie. X poszła aż do kolegi Y na rocznica urodzin i nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się umówić za siedem dni. Pewnie i właściwie się wspaniale bawiłeś dzisiaj natomiast podczas gdy się spotkacie to X opowie Ci, jakie cudownie zabawy dawny na urodzinach". Co czuł należący do mnie potomek męski nie napiszę. Zapytał owszem "A jak po raz drugi zapomni? Zaś ja będę czekał

Tags for this Thread

Bookmarks