Results 1 to 5 of 5
    Junior Member
    Thanks
    0 Times

captivate miui v4 updater

just installed this rom fresh, anyone getting an updater error right off the start?

i777 and Captivate Developer
    Thanks
    0 Times

Re: captivate miui v4 updater

Quote Originally Posted by jameslavis View Post
    just installed this rom fresh, anyone getting an updater error right off the start?
    Yes, it's miui.us wide. There was an attempt at making it work, then miui china updated it and screwed up the changes that were made, that's why it's fc'ing. Ignore it.

Junior Member
    Thanks
    0 Times

ya did that. now getting bootscreen on making a call. think this is a pooched version this week!

madolovenow
    Guest

chemia profesjonalna

W poprzednich wpisach pisaliśmy na rzecz preparatów aż do mycia kuchni tudzież zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dziś przedstawiamy kolejną odsłonę środków przeciw tłustym zabrudzeniom. Tym całkowicie skupimy się na myciu i czyszczeniu piekarników.tork Mycie okien owo poważna casus, iżby szyby porządnie wyglądały powinniśmy je myć co bynajmniej dwa chłosta w roku.Poniżej możesz przeczytać nieco porad o tym podczas gdy najlepiej je umyć.Aby uniknąć smug obok dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, na skutek temu unikniesz szybkiego wysychania preparatów myjących. Aż do mycia szyb niesłychanie porządnie sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega nim groźnymi gwoli zdrowia chemikaliami w kosmetykach tudzież środkach czystości. Owo zwierzchni od momentu 15 lat ano poważny obwieszczenie, w którym wskazano na zgoda pomiędzy substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co dzień natomiast wzrostem zachorowań na nowotwory, bezowocność, otyłość i cukrzycę, i dodatkowo zaburzenia neurologiczne przy dzieci. Europejska Agencja Środowiska zaleca ostrożne używanie produktów zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet zaś mydło w lokalnym sklepie. Środków tych wykorzystuję do mycia podłóg, armatury, wanny, lodówki, piekarnika, czasem aż do prania. W wolnej chwili podzielę się z Wami przepisami na płyny, które robię a wykorzystuję w codziennym życiu. Spośród pełną odpowiedzialnością muszę powiedzieć, że działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam bryłka odkąd miasta oraz nie wiecznie mam alternatywa podjechać aż do sklepu, iżby kupić płyny, które właśnie się skończyły. Spośród tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na bezgrzeszny dom bez chemii. Zawsze przy mnie się ergo Nie używałam w życiu orzechów aż do prania, choć czytałam o ich fantastycznym działaniu. Chociaż coraz się nie przekonałam wszak który wie, może dawniej spróbuję. Do płynu spośród octu tez drzewiej podchodziłam sceptycznie oraz dzień dzisiejszy - używam zaś chwalę. rcm
    Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem tymczasem jestem ściśle mówiąc zszokowana wymogami oraz warunkami, że chciałam się podzielić tym. Z jednej strony cieszę się, iż do uroczystości przygotowania są takie spośród prawdziwego zdarzenia zaś z drugiej okolica zastanawiam się czy nuże od czasu września trzeba ćwiczyć pieśni, itp. Chodzę aż do Kościoła oraz moje dziatwa oraz, nie wstydzę się tego, aliści jednakowoż naprawdę gdy nie pójdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu owo potomek będzie słabiej przygotowane do Sakramentu? Czy takie wymuszone kranzle robi nieporządek, jednak w życiu nie udało nam się uformować takiego artystycznego nieładu cały czas tkwię w zdumieniu tudzież w głowie tłoczą sie pytania czy ten program owo wyreżyserowana faktyczność azaliż życie...czy bohaterki programu uczy jak sprzątać czy bardziej mobilizuje aż do tego, tak aby oczyścić? Tak dalece powinno się założyć wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w której bałagan dominuje oraz jest wzdłuż i wszerz? Jeśliby ta świat spośród programu to życie i nie reżyseria owo kolosalny pokłon składam bohaterkom programu za owo, że po pierwsze pokazały całemu światu z czym jest przeszkoda zaś po drugie podjęły prowokacja uporządkowania otoczenia, w którym żyją. Pewno obejrzę kolejny aspekt interteam Obejrzałam wczoraj zwierzchni dziedzina nowej serii całkiem znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w dziewiczy. Przedtem jakoś nie miałam okazji obserwować tego telewizyjnego dzieła, w związku z tym nie wiedziałam jak ten program wygląda, co pokazuje. W każdym razie dzień wczorajszy obejrzałam natomiast w istocie się zastanawiam.....czy ten burdel wystawiony w tv to taki pierwotny miszmasz czy 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie zawsze mam budynek wolnostojący wypucowany, czasami pył siedzi na tej czy też innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wszędzie dokładnie - jest mi z trudem sobie wyobrazić. Mam dziatwa, przychówek robią miszmasz, sama robię rozgardiasz forlux Wyjeżdżam z dziećmi z domu o 7.15. Dzień dzisiejszy o świcie czułam się ciężko niewyspana. Jechałam samochodem oraz przypomniałam sobie czas chronicznego niewyspania oraz zmęczenia...to okres mojej korporacyjnej historii. Trwanie, kto ciepło wpominam, toż który nie był w celu mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię jakkolwiek w różnych sytuacjach przypomnieć sobie gdy to było natomiast zamocować się, że to dobrze, iż natychmiast tak nie jest Jeśliby coraz wręcz przeciwnie na koncie było tak wiele co w środku czasów korporacyjnych...to jest bezprzykładny minus naszego wyboru. Nie jest paskudnie, przecież chciałabym być wyposażonym taki finansowy luz...którego aktualnie brakuje.dr.weigert Dzisiaj piątek. Cieszę się ogromnie. Dzień jutrzejszy sobota, nadal niedziela i trwanie na regenerację. Pierwszy siedem dni szkolno-przedszkolny mało mnie zmęczył. Pewno chociaż się starzeję...zauważyłam, iż potrzebuję więcej czasu niż kiedyś na przywyknięcie się do nowego trybu wstawania Nie narzekam, atoli niedostatek snu odczuwam. Muszę bodaj szybciej iść chrapać. cleanfix I jakbyśmy go włożyli poniżej bety owo może nie byłoby go dudnić istotnie wybitnie? - kuśka Moonsz. Pani Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, zegar będzie wisiał na ścianie bez baterii zaś kiedy będziesz chciała zauważyć, która godzina to spojrzysz sobie na sikor w komórce. Najważniejsze, iż będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie przemyślenie Moonsz. I czasomierz niewzruszenie 'śpiewa'Nie, ano pięknie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut kiedy na niego spojrzymy - mówi Pani Domu - śpij natychmiast. Nie, faktycznie kapitalnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest godzina kiedy na niego spojrzymy - mówi Niewiasta Domu - śpij w tej chwili. bochemie toshikrk Znalazłam dzień wczorajszy w sieci zdjęcia tortów w stylu angielskim i istotnie się zauroczyłam, iż postanowiłam spróbować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, generowanie tłum, itp. Dzień dzisiejszy rankiem wzięłam się w środku formowanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. W ogóle dzieło spośród lukrem plastycznym owo trudne obowiązek. W istocie, jednak podczas gdy poćwiczę tts Wieczorem w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, iż "zapomnieliśmy absolutnie. X poszła aż do kolegi Y na urodziny natomiast nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się umówić za tydzień. Pewnie natomiast właściwie się kapitalnie bawiłeś dzisiaj oraz podczas gdy się spotkacie to X opowie Ci, jakie setnie zabawy uprzedni na urodzinach". Co czuł mój potomek męski nie napiszę. Zapytał na to samo "A kiedy znów zapomni? Zaś ja będę czekał

Junior Member
    Thanks
    0 Times

I like this post, enjoyed this one thank you for putting up. No man is wise enough by himself.
    buy twitter followers

Bookmarks