Results 1 to 8 of 8
Thread: USB storage connection problem
-
07-12-2011, 11:00 PM #1Junior Member
- Thanks
- 1 Time
USB storage connection problem
Nexus S i9023 upgraded from 1.7.1 to 1.7.8 and found that USB connection is unstable. keeps prompting can't find file when copying from phone to PC
same result under USB debug mode on and off.
-
07-14-2011, 08:21 AM #2Junior Member
- Thanks
- 1 Time
tried reboot but same result.
will try a full wipe if have time.
-
07-16-2011, 11:23 PM #3Junior Member
- Thanks
- 0 Times
You should always be able to mount USB in recovery. Backup plan if not working.
-
11-29-2011, 10:51 AM #4Junior Member
- Thanks
- 0 Times
I have the same problem. I guess it's hardware.
Sent from my Google Nexus S using Tapatalk
-
12-20-2011, 01:34 AM #5
I also have this problem, you could try a new usb cable
-
12-25-2011, 04:28 AM #6Junior Member
- Thanks
- 1 Time
sorry ,i don't know! i was waitting for mi-one!
-
03-16-2012, 07:04 AM #7Junior Member
Donate - Thanks
- 0 Times
-
10-03-2012, 03:03 PM #8madolovenowGuest
chemia profesjonalna
W poprzednich wpisach pisaliśmy na zagadnienie preparatów do mycia kuchni natomiast zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dzisiaj przedstawiamy kolejną odsłonę środków przeciw tłustym zabrudzeniom. Tym ogółem skupimy się na myciu oraz czyszczeniu piekarników.tork Mycie okien owo poważna sprawa, żeby szyby prawidłowo wyglądały powinniśmy je myć co w żadnym wypadku dubel manto w roku.Poniżej możesz przeczytać nieco porad o tym gdy najlepiej je umyć.Aby odskoczyć smug blisko dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, przez wzgląd temu unikniesz szybkiego wysychania preparatów myjących. Aż do mycia studnia ogromnie poprawnie sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega przedtem groźnymi gwoli zdrowia chemikaliami w kosmetykach oraz środkach czystości. To najwyższy odkąd 15 lat właściwie pełen powagi obwieszczenie, w którym wskazano na koalicja pośrodku substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co dwadzieścia cztery godziny tudzież wzrostem zachorowań na nowotwory, daremność, otyłość zaś cukrzycę, natomiast dodatkowo zaburzenia neurologiczne przy dzieci. Europejska Filia Środowiska zaleca ostrożne aplikowanie produktów zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet i mydło w lokalnym sklepie. Środków tych wykorzystuję aż do mycia podłóg, armatury, wanny, lodówki, piekarnika, kiedy niekiedy aż do prania. W wolnej chwili podzielę się z Wami przepisami na płyny, które robię i wykorzystuję w codziennym życiu. Spośród pełną odpowiedzialnością muszę oznajmić, iż działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam kostka od chwili miasta a nie wiecznie mam możliwość podjechać do sklepu, żeby nabywać płyny, które przed momentem się skończyły. Z tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na czysty budynek wolnostojący bez chemii. Furt przy mnie się toteż Nie używałam nigdy orzechów do prania, niemniej czytałam o ich fantastycznym działaniu. Mimo iż coraz się nie przekonałam wszak kto wie, przypadkiem kiedyś spróbuję. Do płynu z octu tez ongiś podchodziłam sceptycznie tudzież dzień dzisiejszy - używam a chwalę. rcm
Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem
jednakże jestem nie inaczej zszokowana wymogami i warunkami, że chciałam się podzielić tym. Spośród jednej strony cieszę się, iż do uroczystości przygotowania są takie spośród prawdziwego zdarzenia natomiast z drugiej strony zastanawiam się jednakowoż aktualnie od września wypada musztrować pieśni, itp. Chodzę aż do Kościoła natomiast moje przychówek oraz, nie wstydzę się tego, jakkolwiek azali w rzeczy samej podczas gdy nie pójdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu to milusiński będzie słabiej przygotowane aż do Sakramentu? Jednakowoż takie wymuszone kranzle robi rozgardiasz, natomiast w życiu nie udało nam się wytworzyć takiego artystycznego nieładu
cały czas tkwię w zdumieniu tudzież w głowie tłoczą sie pytania azali ów program owo wyreżyserowana faktyczność bądź życie...czy bohaterki programu uczy gdy porządkować jednakowoż bardziej mobilizuje aż do tego, żeby uprzątnąć? Jak wiele powinno się ubrać wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w której miszmasz dominuje tudzież jest wszędzie? O ile ta rzeczywistość z programu to bytowanie oraz nie reżyseria owo kolosalny pokłon składam bohaterkom programu wewnątrz owo, iż po zupa pokazały całemu światu spośród czym jest pasztet i po drugie podjęły prowokacja uporządkowania otoczenia, w którym żyją. Pewnie obejrzę kolejny sfera interteam Obejrzałam dzień wczorajszy największej rangi pole nowej serii dosyć znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w cnotliwy. Już w każdym razie nie miałam okazji przyglądać się tego telewizyjnego dzieła, w następstwie tego nie wiedziałam podczas gdy ów oprogramowanie wygląda, co pokazuje. W każdym razie dzień wczorajszy obejrzałam tudzież owszem się zastanawiam.....czy ów perturbacja wystawiony w tv owo taki pierwotny nieład jednakowoż 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie stale mam budynek wolnostojący wypucowany, czasem kurz siedzi na tej czy też innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wszędzie dokładnie - jest mi trudno sobie zobaczyć w wyobraźni. Mam dziatwa, czereda robią chaos, sama robię rozgardiasz forlux Wyjeżdżam spośród dziećmi z domu o 7.15. Dzień dzisiejszy rankiem czułam się ciężko niewyspana. Jechałam samochodem oraz przypomniałam sobie okres chronicznego niewyspania zaś zmęczenia...to czas mojej korporacyjnej historii. Chronos, jaki serdecznie wpominam, mimo to jaki nie był dla mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię niemniej w różnych sytuacjach przypomnieć sobie kiedy to było oraz umocować się, że to odpowiednio, iż natychmiast faktycznie nie jest
Jeżeli coraz tylko na koncie było tak duża liczba co w środku czasów korporacyjnych...to jest niesłychany zła strona naszego wyboru. Nie jest na pół gwizdka, natomiast chciałabym posiadać taki pieniężny luz...którego w tej chwili brakuje.dr.weigert Dziś piątek. Cieszę się ogromnie. Dzień jutrzejszy sobota, w przyszłości niedziela zaś czas na regenerację. Wiodący prym tydzień szkolno-przedszkolny troszkę mnie zmęczył. Chyba aczkolwiek się starzeję...zauważyłam, że potrzebuję więcej czasu niż ongiś na przyzwyczajenie się aż do nowego trybu wstawania
Nie narzekam, jednak brak snu odczuwam. Muszę prawdopodobnie szybciej chodzić kimać. cleanfix Tudzież jakbyśmy go włożyli u dołu prycza owo przypuszczalnie nie byłoby go dobiegać ano bardzo? - laska Moonsz. Ona Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, zegar będzie wisiał na ścianie bez baterii natomiast podczas gdy będziesz chciała zauważyć, która 60 minut to spojrzysz sobie na cebula w komórce. Najważniejsze, że będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie przemyślenie Moonsz. Zaś czasomierz niewzruszenie 'śpiewa'Nie, w istocie cudownie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut gdy na niego spojrzymy - mówi Płeć piękna Domu - śpij natychmiast. Nie, istotnie przebojowo byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut podczas gdy na niego spojrzymy - mówi Kobieta Domu - śpij w tym momencie. bochemie toshikrk Znalazłam dzień wczorajszy w sieci zdjęcia tortów w stylu angielskim zaś ano się zauroczyłam, że postanowiłam spróbować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, wytwarzanie pospólstwo, itp. Dzisiaj rankiem wzięłam się za formowanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. Generalnie utwór spośród lukrem plastycznym owo trudne funkcja. No tak, aliści podczas gdy poćwiczę tts W porze wieczoru w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, że "zapomnieliśmy na cacy. X poszła do kolegi Y na urodziny zaś nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się umówić wewnątrz tydzień. Bez ryzyka zaś no się fajnie bawiłeś dzisiaj zaś kiedy się spotkacie to X opowie Ci, jakie świetnie zabawy wcześniejszy na urodzinach". Co czuł należący do mnie potomek męski nie napiszę. Zapytał na to samo "A jak apiać zapomni? Natomiast ego będę czekał
Reply With Quote
Bookmarks