Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 41 to 60 of 61
    Administrator
    Warttack's Avatar

Donate
    Thanks
    1 Time
    Just testing...
    Nexus 4 | MIUI (Latest) | TWRP2 (Latest)

Join MIUI.us live at irc.freenode.net #miui-us
    www.miui.us

***If you like my work and feel generous buy me a monster DONATE***

Member
    sttony75's Avatar

Thanks
    0 Times

love my MIUI

HEY my names sttony I'm a New Yorker but call sunrise fl home now.... I'm an artist/technology freak/ music lover.... just love creating I don't think I'm posting my pix right but there's attached pix on here let me know if you can see
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 20111207_155851.jpg  
    Last edited by sttony75; 12-08-2011 at 02:02 PM.

Member
    sttony75's Avatar

Thanks
    0 Times

more MIUI pix

My name is Sttony and this is my MIUI
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 20111207_155819.jpg  

Junior Member
    Thanks
    0 Times
    Greetings and salutations. My name is Lee and I've been using Android for a while, starting with the Droid Eris, to the OG Droid, currently with the HTC Incredible, and we just rolled out a fleet of Lenovo Thinkpad tablets for our service techs. I'm in IT with a large electronics company in Greenville, SC, USA. I've been using Cyanogen Mod for a little over a year and have this rom downloaded and plan on giving it a try later in the week.

Member
    sttony75's Avatar

Thanks
    0 Times
    Click image for larger version. 

Name:	20111214_003701.jpg 
Views:	20 
Size:	65.1 KB 
ID:	2524Click image for larger version. 

Name:	20111214_003727.jpg 
Views:	19 
Size:	56.8 KB 
ID:	2525Click image for larger version. 

Name:	20111214_003701.jpg 
Size:	65.1 KB 
ID:	2524Click image for larger version. 

Name:	20111214_003727.jpg 
Views:	19 
Size:	56.8 KB 
ID:	2525

Member
    sttony75's Avatar

Thanks
    0 Times

Name:	20111214_003638.jpg 
Views:	15 
Size:	88.2 KB 
ID:	2526Click image for larger version. 

Name:	20111214_003742.jpg 
Size:	74.4 KB 
ID:	2527 this is my new theme a combo of go lancher and some miui theme

Member
    Thanks
    7 Times
    I guess I'll make a brief introduction about myself, my name is Fulaman, originally from Nigeria but living in America on the West Coast (California to be more precise). I'm 27 years old, Bachelors in Computer science, and just a geek (have always been). I love anime, programming, wildlife/nature, and forum discussions. I am also very much into smartphones and tech. Keep it coming! No need to post a pic because that's too personal.

Junior Member
    antmen's Avatar

Thanks
    3 Times
    I didn't know about MIUI until last week when TechCrunch (or Mashable) posted something about (paraphrasing here) "If your phone had a guest user would you use it?" and a couple of people posted something along the lines of "Uh, MIUI already has something like that."

At that point, I was already disappointed with how sluggish my Droid X had become after the OTA 2.3.3 Gingerbread update from Verizon Wireless and loosing my root I had with Froyo, so I decided to give MIUI a shot (since the OTA 2.3.3 was apparently unrootable - I tried everything.) In any case, I embarked on my first SBF'g experience - as I had to flash back to Froyo to root and then update to a pre-rooted GB. I was nervous, but I do a lot of reading on others' experiences before blindly following things and it went off without a hitch. I was ready for MIUI.

Once I got MIUI on my Droid X, it felt like a new phone (quick and beautiful) and almost like a symbolic middle finger to my cell phone provider and the DX maker. Very happy. So happy, in fact, that my wife has now given me the green light to do the same to here Droid 2. Boom!

-Anthony

Junior Member
    Thanks
    0 Times
    I'm John. 31, married, Business Systems Administrator. Tech and music junky. Love Linux and all things Android. I currently have a T-Mobile G2. My first Android phone was a G1. I had been a faithful Symbian S60 user for years before then. I'm relatively new to MIUI. Been running it since November and have never looked back. I ran CM for a long time until the horrible performance I experienced from CM7.1. Went looking for a new ROM on XDA, and MIUI jumped out at me. Best decision I've ever made. I initially used the osimood version, then switched to Bulletproof. Once Bulletproof was discontinued, I started running MIUI.us with the bulletproof addon and couldn't be happier.

I've been lurking for a while, and this seems like a pretty awesome community. Thanks for making my phone a whole lot more awesome.

Name:	11 - 1.jpg 
Views:	9 
Size:	65.3 KB 
ID:	2670

Junior Member
    Thanks
    0 Times
    i am not sure that nurses should be expected to have a leadership role here. i would expect hospital management and other health care leaders to be working with those groups and advising nurses, doctors and other health care providers as to what those goals are. it would then be up to those providers to help the community reach its goals.

Junior Member
    Thanks
    0 Times
    I'm almost new to the Android scene. I bethink if the aboriginal Droid came out, I accept it was my Junior year of top academy (I should be a finishing my Freshman year of college, but Musical Theatre is a boxy acreage to get into, abnormally conservatories), one of my accompany had it and I bethink arena about with it and getting absolutely confused, and just not adequate it at all.

Junior Member
    Thanks
    0 Times

New girl!

Hi! I'm Catherine, eighteen years old and a college student. I've been through a few Android's. HTC Aria, HD2, Samsung Galaxy S. And I've rooted some others. I recently gave my sister the HTC ChaCha so I bought the Captivate for myself. I had installed miui on my HD2 but I never really got to try it. My screen broke... Anyway, as soon as the phone arrived I installed miui without thinking, I had all the theme files I wanted, lockscreens. Everything. So here I am. Beautiful phone. Awesome interface.

I'm just waiting to show it off!
    Sent from my Captivate, miui 2.1.20
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails IMG_20120124_102356.jpg  

Member
    King_Rat's Avatar

Thanks
    0 Times
    King_Rat here ^^

I'm Admin @ mobile modding site **I'll share if I'm allowed ;-) ** Guess I've been 'trying' to mod ph's since I got my 1st one (Philips Savvy) & locked myself out of it, on the day it was given to me :Puk-plz:

My 1st android was/is Whar-way IDEOS U8150... gr8 price, pure Froyo <<= now running CM7 (unofficial)... Now I have a Motorola Defy - running Mee-You-I - 2.2.10...

Claim-to-fame:

Creator of only custom MP for Moto Krzr K3 ^^

# getting out of the 'Mobile Style' theme Matrix!? Someone please delete that theme before someone offs them-self!!

Regards,
    Last edited by King_Rat; 02-11-2012 at 10:49 PM. Reason: # 2.2.10 ^^

Member
    Donate
    Thanks
    6 Times

Re: Meet the Community - MIUI Stories and Pics

hello also new here trying to get things going for the motorola photon. currently we have a very stable rom for the photon i will put link at the bottom of this post. we are hoping we can get some official support, currently there are only two of us working on the project but in the last two weeks we have produced some serious results if you guys havent checked it out already should do so its over at the xda at this link. only issue we have is mms, we have to use a market app for it. other than that this baby is solid as anyone could want for a daily rom...thanks

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1536161

Junior Member
    dparrothead1's Avatar

Thanks
    0 Times

Well, here goes. My name is David and I'm live in NE Florida. I will be 66 on the 4th of next month.

I used to think that if you could make a call, receive a call and maybe take a picture, then you had a perfect cell phone. And then I discovered Android. I got a Samsung Captivate about a year ago but decided that it was too small (my wife now has it). I have a Samsung Infuse and love it but I know as soon as I can upgrade, I will be getting a Note or Note II if it is out by then. I have tried a few ROM's, but they didn't quite do it for me. Then one day I was at someone's graduation and playing with my rooted nook and their was an old guy in front of me with a Galaxy Tab. We struck up a conversation and he told me that he was running MIUI. As soon as I got home, I had to try it and have been in love every since!!! I am running MIUI-Scotland 2.4.17 on my phone and MIIUI 2.4.6 on my Nook Color. I will update to ICS as soon as it becomes a little more stable.

The only gripe I have is that I can't find any written directions as to what MIUI will do....I have been finding out by accident. Like, for instance, I just found out yesterday that if I double tap my lockscreen...my music player will open!!! Glad to meet all you fine folks!!!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 419950_3065331084566_2003926501_n.jpg   Screenshot_2012-06-28-09-43-08.jpg   Screenshot_2012-06-26-21-20-58.jpg  
    Last edited by dparrothead1; 06-28-2012 at 07:11 PM.

Junior Member
    Thanks
    0 Times

so nice hearing stories from you guys, so envy that you could root on your own, while im struggling with my own rooting here

http://forums.miui.us/showthread.php...4&goto=newpost

lets see if some1 can help me experiencing the MIUI phone =)

madolovenow
    Guest

chemia profesjonalna

W poprzednich wpisach pisaliśmy na myśl preparat&#243;w do mycia kuchni i zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dzień dzisiejszy przedstawiamy kolejną odsłonę środk&#243;w przeciwko tłustym zabrudzeniom. Tym łącznie skupimy się na myciu natomiast czyszczeniu piekarnik&#243;w.tork Mycie okien owo poważna sprawa, by szyby poprawnie wyglądały powinniśmy je myć co w żadnym razie dw&#243;jka chłosta w roku.Poniżej możesz przeczytać kilka porad o tym gdy najlepiej je umyć.Aby uciec smug niedaleko dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, z racji temu unikniesz szybkiego wysychania preparat&#243;w myjących. Do mycia szyb bardzo porządnie sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega poprzednio groźnymi w celu zdrowia chemikaliami w kosmetykach oraz środkach czystości. To pierwszy od czasu 15 lat nie inaczej namaszczony doniesienie, w kt&#243;rym wskazano na przymierze pomiędzy substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co dwadzieścia cztery godziny oraz wzrostem zachorowań na nowotwory, daremność, otyłość i cukrzycę, oraz plus zaburzenia neurologiczne przy dziatwa. Europejska Agencja Środowiska zaleca ostrożne aplikowanie produkt&#243;w zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet tudzież mydło w lokalnym sklepie. Środk&#243;w tych wykorzystuję do mycia podł&#243;g, armatury, wanny, lod&#243;wki, piekarnika, czasem aż do prania. W wolnej chwili podzielę się spośr&#243;d Wami przepisami na płyny, kt&#243;re robię oraz wykorzystuję w codziennym życiu. Spośr&#243;d pełną odpowiedzialnością muszę ogłosić, że działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam kostka od chwili miasta i nie stale mam możliwość podjechać do sklepu, aby kupić płyny, kt&#243;re dopiero co się skończyły. Spośr&#243;d tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na niewinny budynek wolnostojący bez chemii. Stale u mnie się w związku z tym Nie używałam zupełnie orzech&#243;w do prania, niemniej jednak czytałam o ich fantastycznym działaniu. Tak czy owak jeszcze się nie przekonałam jakkolwiek kto wie, przypadkiem drzewiej spr&#243;buję. Aż do płynu z octu tez drzewiej podchodziłam sceptycznie a dziś - używam i chwalę. rcm
    Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem niemniej jednak jestem ściśle m&#243;wiąc zszokowana wymogami natomiast warunkami, że chciałam się podzielić tym. Spośr&#243;d jednej strony cieszę się, iż aż do uroczystości przygotowania są takie spośr&#243;d prawdziwego zdarzenia i spośr&#243;d drugiej strony zastanawiam się bądź już od momentu września należy ćwiczyć pieśni, itp. Chodzę do Kościoła a moje dziatwa r&#243;wnież, nie wstydzę się tego, jednak jednakowoż rzeczywiście gdy nie p&#243;jdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu to latorośl będzie słabiej przygotowane do Sakramentu? Jednakowoż takie wymuszone kranzle robi nieporządek, jednakowoż wcale nie udało nam się uformować takiego artystycznego nieładu bezustannie tkwię w zdumieniu i w głowie tłoczą sie pytania azali ten oprogramowanie to wyreżyserowana świat azali życie...czy bohaterki programu uczy gdy sprzątać azali bardziej mobilizuje do tego, tak aby oczyścić? W jakim stopniu należy ubrać wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w kt&#243;rej chaos dominuje oraz jest wzdłuż i wszerz? Gdyby ta świat z programu to istnienie tudzież nie reżyseria owo obszerny pokłon składam bohaterkom programu wewnątrz owo, iż po pierwsze pokazały całemu światu spośr&#243;d czym jest trudność oraz po drugie podjęły prowokacja uporządkowania otoczenia, w kt&#243;rym żyją. Chyba obejrzę kolejny dyscyplina interteam Obejrzałam dzień wczorajszy pierwszy zakres nowej serii całkiem znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w cnotliwy. Wprz&#243;dy tak czy owak nie miałam okazji patrzeć tego telewizyjnego dzieła, wobec tego nie wiedziałam podczas gdy &#243;w aplikacja wygląda, co pokazuje. W każdym razie wczoraj obejrzałam oraz w rzeczy samej się zastanawiam.....czy &#243;w stajnia Augiasza eksponowany w tv to taki prawdziwy rozgardiasz azaliż 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie furt mam budynek wolnostojący wypucowany, od czasu do czasu pył siedzi na tej ewentualnie innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wszędzie dosłownie - jest mi trudno sobie zobaczyć w wyobraźni. Mam czereda, przych&#243;wek robią nieporządek, sama robię stajnia Augiasza forlux Wyjeżdżam z dziećmi spośr&#243;d domu o 7.15. Dzień dzisiejszy rankiem czułam się mocno niewyspana. Jechałam samochodem oraz przypomniałam sobie okres chronicznego niewyspania zaś zmęczenia...to czas mojej korporacyjnej historii. Chronos, kto miło wpominam, jednakowoż kto nie był w celu mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię choć w r&#243;żnych sytuacjach przypomnieć sobie gdy owo było i osadzić na stałe się, iż owo poprawnie, iż obecnie ano nie jest Jeżeli coraz wprost przeciwnie na koncie było tak duża liczba co w ciągu czas&#243;w korporacyjnych...to jest jedyny minus naszego wyboru. Nie jest niefachowo, jakkolwiek chciałabym mieć taki płatniczy luz...kt&#243;rego w tej chwili brakuje.dr.weigert Dzień dzisiejszy piątek. Cieszę się niesłychanie. Jutro sobota, w przyszłości niedziela i okres na regenerację. Zwierzchni siedem dni szkolno-przedszkolny troszkę mnie zmęczył. Chyba wszelako się starzeję...zauważyłam, iż potrzebuję więcej czasu niż dawniej na nawyk się do nowego trybu wstawania Nie narzekam, jednak ubytek snu odczuwam. Muszę widać szybciej chodzić chrapać. cleanfix I jakbyśmy go włożyli pod spodem prycza to może nie byłoby go docierać no nader? - kapucyn Moonsz. Płeć nadobna Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, zegar będzie wisiał na ścianie bez baterii zaś gdy będziesz chciała zauważyć, kt&#243;ra 60 minut owo spojrzysz sobie na zegarek w kom&#243;rce. Najważniejsze, iż będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie wyw&#243;d Moonsz. Zaś zegar niewzruszenie 'śpiewa'Nie, w samej rzeczy wspaniale byłoby, żebyśmy wiedzieli kt&#243;ra jest godzina jak na niego spojrzymy - m&#243;wi Ona Domu - śpij aktualnie. Nie, w istocie świetnie byłoby, żebyśmy wiedzieli kt&#243;ra jest 60 minut gdy na niego spojrzymy - m&#243;wi Białogłowa Domu - śpij już. bochemie toshikrk Znalazłam dzień wczorajszy w sieci zdjęcia tort&#243;w w stylu angielskim tudzież istotnie się zauroczyłam, że postanowiłam spr&#243;bować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, generowanie plebs, itp. Dzień dzisiejszy rankiem wzięłam się wewnątrz formowanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. Generalnie dzieło z lukrem plastycznym to trudne funkcja. Faktycznie, jednak podczas gdy poćwiczę tts Wieczorową porą w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, że "zapomnieliśmy w całości. X poszła do kolegi Y na rocznica urodzin i nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się um&#243;wić wewnątrz siedem dni. Pewnie zaś faktycznie się przebojowo bawiłeś dzień dzisiejszy oraz kiedy się spotkacie to X opowie Ci, jakie rewelacyjnie zabawy &#243;wczesny na urodzinach". Co czuł m&#243;j syn nie napiszę. Zapytał przeciwnie "A jak na nowo zapomni? Natomiast ja będę czekał

madolovenow
    Guest

chemia profesjonalna

W poprzednich wpisach pisaliśmy na idea preparat&#243;w aż do mycia kuchni oraz zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dzień dzisiejszy przedstawiamy kolejną odsłonę środk&#243;w przeciw tłustym zabrudzeniom. Tym wszystkiego skupimy się na myciu a czyszczeniu piekarnik&#243;w.tork Mycie okien owo poważna sprawa, aby szyby przyzwoicie wyglądały powinniśmy je myć co bynajmniej dwie lanie w roku.Poniżej możesz przeczytać nieco porad o tym gdy najlepiej je umyć.Aby uniknąć smug niedaleko dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, przez wzgląd temu unikniesz szybkiego wysychania preparat&#243;w myjących. Aż do mycia szyb wielce odpowiednio sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega przedtem groźnymi w celu zdrowia chemikaliami w kosmetykach a środkach czystości. To najważniejszy od momentu 15 lat w istocie okazały komunikat, w kt&#243;rym wskazano na zgoda pośrodku substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co doba a wzrostem zachorowań na nowotwory, bezowocność, otyłość natomiast cukrzycę, i także zaburzenia neurologiczne obok czereda. Europejska Filia Środowiska zaleca ostrożne zastosowanie produkt&#243;w zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet a mydło w lokalnym sklepie. Środk&#243;w tych wykorzystuję do mycia podł&#243;g, armatury, wanny, lod&#243;wki, piekarnika, kiedy niekiedy do prania. W wolnej chwili podzielę się spośr&#243;d Wami przepisami na płyny, kt&#243;re robię tudzież wykorzystuję w codziennym życiu. Z pełną odpowiedzialnością muszę rzec, iż działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam kawałek od miasta a nie zawżdy mam opcja podjechać aż do sklepu, tak aby nabywać płyny, kt&#243;re właśnie się skończyły. Spośr&#243;d tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na cnotliwy budynek wolnostojący bez chemii. Zawsze tuż przy mnie się wobec tego Nie używałam pod żadnym pozorem orzech&#243;w do prania, tymczasem czytałam o ich fantastycznym działaniu. Jakoś coraz się nie przekonałam aliści jaki wie, przypadkiem drzewiej spr&#243;buję. Aż do płynu spośr&#243;d octu tez drzewiej podchodziłam sceptycznie i dziś - używam oraz chwalę. rcm
    Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem aliści jestem owszem zszokowana wymogami natomiast warunkami, iż chciałam się podzielić tym. Spośr&#243;d jednej okolica cieszę się, że do uroczystości przygotowania są takie z prawdziwego zdarzenia zaś spośr&#243;d drugiej strony zastanawiam się bądź natychmiast od czasu września wypada ćwiczyć pieśni, itp. Chodzę aż do Kościoła i moje przych&#243;wek plus, nie wstydzę się tego, ale azali w gruncie rzeczy jak nie p&#243;jdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu owo milusiński będzie słabiej przygotowane aż do Sakramentu? Bądź takie wymuszone kranzle robi brudy, jednakowoż przenigdy nie udało nam się wytworzyć takiego artystycznego nieładu cały czas tkwię w zdumieniu oraz w głowie tłoczą sie pytania azaliż &#243;w aplikacja to wyreżyserowana faktyczność czy życie...czy bohaterki programu uczy kiedy chędożyć jednakowoż w wyższym stopniu mobilizuje do tego, żeby uprzątnąć? Ile trzeba wdziać wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w kt&#243;rej nieład dominuje tudzież jest wzdłuż i wszerz? Jeżeli ta świat z programu owo egzystencja a nie reżyseria owo kolosalny pokłon składam bohaterkom programu za owo, że po pierwsze danie pokazały całemu światu spośr&#243;d czym jest przeszkoda natomiast po drugie podjęły wyzwanie uporządkowania otoczenia, w kt&#243;rym żyją. Prawdopodobnie obejrzę kolejny odcinek interteam Obejrzałam dzień wczorajszy naczelny sfera nowej serii dość znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w nieskalany. Wcześniej bądź co bądź nie miałam okazji patrzeć tego telewizyjnego dzieła, tedy nie wiedziałam jak &#243;w program wygląda, co pokazuje. W każdym razie dzień wczorajszy obejrzałam tudzież faktycznie się zastanawiam.....czy ten chaos demonstrowany w tv owo taki pierwotny rwetes azaliż 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie furt mam dom wypucowany, czasem kurz siedzi na tej względnie innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wzdłuż i wszerz dosłownie - jest mi z trudem sobie wyobrazić. Mam czereda, dzieci robią nieład, sama robię stajnia Augiasza forlux Wyjeżdżam z dziećmi z domu o 7.15. Dziś o brzasku czułam się mocno niewyspana. Jechałam samochodem a przypomniałam sobie trwanie chronicznego niewyspania i zmęczenia...to Chronos mojej korporacyjnej historii. Chronos, kto ciepło wpominam, pomimo tego jaki nie był dla mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię lecz w r&#243;żnych sytuacjach budzić wspomnienia sobie gdy to było zaś umocować się, iż owo odpowiednio, iż już w samej rzeczy nie jest Jeżeli jeszcze lecz na koncie było tak wiele co w ciągu czas&#243;w korporacyjnych...to jest bezprzykładny negatyw naszego wyboru. Nie jest marnie, tymczasem chciałabym być wyposażonym taki płatniczy luz...kt&#243;rego aktualnie brakuje.dr.weigert Dzisiaj piątek. Cieszę się niezmiernie. Jutro sobota, dalej niedziela i trwanie na regenerację. Największej rangi siedem dni szkolno-przedszkolny cokolwiek mnie zmęczył. Bodaj natomiast się starzeję...zauważyłam, że potrzebuję więcej czasu aniżeli dawniej na przywyknięcie się do nowego trybu wstawania Nie narzekam, jednakże nieobecność snu odczuwam. Muszę pewno szybciej iść drzemać. cleanfix I jakbyśmy go włożyli pod miejsce do spania owo przypuszczalnie nie byłoby go rozbrzmiewać no niesłychanie? - wacek Moonsz. Ona Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, czasomierz będzie wisiał na ścianie bez baterii i kiedy będziesz chciała zobaczyć, kt&#243;ra 60 minut to spojrzysz sobie na sikor w kom&#243;rce. Najważniejsze, że będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie rozważanie Moonsz. Tudzież chronometr niewzruszenie 'śpiewa'Nie, rzeczywiście fajnie byłoby, żebyśmy wiedzieli kt&#243;ra jest godzina gdy na niego spojrzymy - m&#243;wi Niewiasta Domu - śpij nuże. Nie, naprawdę przebojowo byłoby, żebyśmy wiedzieli kt&#243;ra jest godzina podczas gdy na niego spojrzymy - m&#243;wi Kobieta Domu - śpij natychmiast. bochemie toshikrk Znalazłam wczoraj w sieci zdjęcia tort&#243;w w stylu angielskim oraz ściśle m&#243;wiąc się zauroczyłam, iż postanowiłam spr&#243;bować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, generowanie motłoch, itp. Dzień dzisiejszy rankiem wzięłam się wewnątrz przyrządzanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. Generalnie dzieło spośr&#243;d lukrem plastycznym owo trudne funkcja. W istocie, jednakowoż kiedy poćwiczę tts Wieczorem w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, że "zapomnieliśmy gruntownie. X poszła do kolegi Y na urodziny i nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się um&#243;wić wewnątrz siedem dni. Pewnie i nie inaczej się setnie bawiłeś dzień dzisiejszy zaś jak się spotkacie owo X opowie Ci, jakie bajecznie zabawy poprzedni na urodzinach". Co czuł należący do mnie syn nie napiszę. Zapytał ale wręcz "A jak znowu zapomni? Tudzież ja będę czekał

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Atrix owner here who waited patiently for the promised ICS update, and then was told (along with all the other Atrix owners) to go shove it by Motorola. Just installed MIUI Jellybean and liking it so far (except for issues I'm about to post in the appropriate forum).

KathleenRobertson
    Guest

I've googled, I've learned, I conquered! Eventually my iphone water damaged ... So I have to unlock learned how to use the HTC 8125 I buy and install a custom ROM on a teriffic site called XDA! Member since had! Where I Blackberry (Blackberry) 8520 purchased directly.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks