Page 26 of 26 FirstFirst ... 16242526
Results 501 to 520 of 520
    Senior Member
    Thanks
    3 Times

Re: MIUI v4 ICS (6-1-2012)

how is the jelly bean rom on the INC? does everything work? where would I go to see it or get it?

Junior Member
    Thanks
    9 Times

Quote Originally Posted by kramer56 View Post
    how is the jelly bean rom on the INC? does everything work? where would I go to see it or get it?
    There's a link few posts up for it. It's is surprisingly smooth but, not surprisingly, a bunch of stuff doesn't work (camera, video, certain apps, etc.). But Google Now, including Voice Search, does work fairly well and is very cool. I flashed it for a while just to play with it but it's definitely not stable enough for me to use as a daily driver.

The sad state if Dinc development has me tempted to upgrade soon. I just hate the thought of having to give up unlimited data...

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Quote Originally Posted by sheldonsteen View Post
    The sad state if Dinc development has me tempted to upgrade soon. I just hate the thought of having to give up unlimited data...
    I'm right there with you. My contract has been up for a while, but I was pretty satisfied with my Incredible running MIUI on the newest google version. But the lack of updates or even communication from Mark says a lot. New phone with a limited 2GB data plan, or keep the Dinc and hope someone fixes the damn video features, like NETFLIX WHICH -ARGH- DOESNT WORK!!

The newest jelly bean on xda was updated few days ago to beta -- and it is actually pretty awesome. Minus no video I'd drop MIUI completely if I could just find an ics/jb rom that got netflix working again.

SGS3 or Galaxy Nexus are my upgrade choices right now.

Junior Member
    Thanks
    9 Times

My contract is up at the end of the month. A $0.01 Galaxy Nexus from Amazon is pretty damn appealing.

Senior Member
    Thanks
    3 Times

ok how do i install or even update apps now? I'm running this miui v4 rom from hoj and now each time i try to update an app or install Titanium it says not enough room on internal storage. thing is that i have 2 internal storage places listed under the storage tab, one is being used and one isn't. what can i do bout this, I can't lose my text messages which most are very important. My phone is acting way weird, very laggy freezing up and things like that. also goes back to home screen when browsing and using the play store. Any help???

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Thank You i need install arabic languish to this room

Member
    Thanks
    1 Time

Quote Originally Posted by kramer56 View Post
    ok how do i install or even update apps now? I'm running this miui v4 rom from hoj and now each time i try to update an app or install Titanium it says not enough room on internal storage. thing is that i have 2 internal storage places listed under the storage tab, one is being used and one isn't. what can i do bout this, I can't lose my text messages which most are very important. My phone is acting way weird, very laggy freezing up and things like that. also goes back to home screen when browsing and using the play store. Any help???
    there are apps in the play store for backing up text messages. google for it

Junior Member
    Thanks
    0 Times

I am trying to encrypt my phone. The green android guy comes up but nothing happens. I have let this run overnight and nothing.

Anyone have any ideas?

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Hi I'm having an issue getting the rom when i click the download link all i get is "The file you requested was not found
    Lets see if we can find that for you...

File not found"
    Is it a broken link or what? Please fix i really want to get this rom :-)

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Thanks, I need any version Arabic for htc Incredible cdma. please...

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Quote Originally Posted by cool098 View Post
    Hi I'm having an issue getting the rom when i click the download link all i get is "The file you requested was not found
    Lets see if we can find that for you...

File not found"
    Is it a broken link or what? Please fix i really want to get this rom :-)
    Mark is no longer developing this rom, so his post will likely remain out-dated until a moderator fixes it.

To get the latest MIUI rom (2.9.7), you can use Rom Manager, or follow this link http://roms.miui.us/

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Thanks for the link to 2.9.7

madolovenow
    Guest

chemia profesjonalna

W poprzednich wpisach pisaliśmy na temat preparatów do mycia kuchni zaś zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dzień dzisiejszy przedstawiamy kolejną odsłonę środków przeciw tłustym zabrudzeniom. Tym w sumie skupimy się na myciu natomiast czyszczeniu piekarników.tork Mycie okien owo poważna wypadek, by szyby przyzwoicie wyglądały powinniśmy je myć co najmniej dwa cięgi w roku.Poniżej możesz przeczytać kilka porad o tym gdy najlepiej je umyć.Aby uciec smug pod ręką dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, przez wzgląd temu unikniesz szybkiego wysychania preparatów myjących. Do mycia szyb nadzwyczaj odpowiednio sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega poprzednio groźnymi gwoli zdrowia chemikaliami w kosmetykach oraz środkach czystości. To wiodący prym od 15 lat tak uroczysty obwieszczenie, w którym wskazano na zgoda pośrodku substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co dzień tudzież wzrostem zachorowań na nowotwory, bezpłodność, otyłość tudzież cukrzycę, zaś dodatkowo zaburzenia neurologiczne u dzieci. Europejska Filia Środowiska zaleca ostrożne stosowanie produktów zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet tudzież mydło w lokalnym sklepie. Środków tych wykorzystuję do mycia podłóg, armatury, wanny, lodówki, piekarnika, czasami aż do prania. W wolnej chwili podzielę się spośród Wami przepisami na płyny, które robię oraz wykorzystuję w codziennym życiu. Z pełną odpowiedzialnością muszę stwierdzić, iż działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam kostka od czasu miasta oraz nie zawsze mam opcja podjechać do sklepu, iżby kupić płyny, które przed chwilą się skończyły. Z tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na niewinny dom bez chemii. Zawżdy tuż przy mnie się wskutek tego Nie używałam przenigdy orzechów aż do prania, wszelako czytałam o ich fantastycznym działaniu. Jakoś coraz się nie przekonałam pomimo tego kto wie, może dawniej spróbuję. Do płynu spośród octu tez kiedyś podchodziłam sceptycznie tudzież dziś - używam zaś chwalę. rcm
    Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem wszak jestem istotnie zszokowana wymogami natomiast warunkami, iż chciałam się podzielić tym. Z jednej okolica cieszę się, że do uroczystości przygotowania są takie spośród prawdziwego zdarzenia tudzież spośród drugiej strony zastanawiam się bądź nuże od momentu września powinno się musztrować pieśni, itp. Chodzę do Kościoła a moje dziatwa dodatkowo, nie wstydzę się tego, lecz jednakowoż w rzeczy samej gdy nie pójdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu owo maluch będzie słabiej przygotowane do Sakramentu? Czy takie wymuszone kranzle robi stajnia Augiasza, natomiast wcale nie udało nam się wygenerować takiego artystycznego nieładu ciągle tkwię w zdumieniu tudzież w głowie tłoczą sie pytania jednakowoż ten aplikacja to wyreżyserowana świat azaliż życie...czy bohaterki programu uczy gdy robić porządek czy bardziej mobilizuje do tego, ażeby posprzątać? Jak wiele powinno się założyć wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w której bałagan dominuje oraz jest wszędzie? Gdyby ta rzeczywistość spośród programu owo życie oraz nie reżyseria to rozległy pokłon składam bohaterkom programu za to, że po zupa pokazały całemu światu z czym jest tarapaty i po drugie podjęły wyzwanie uporządkowania otoczenia, w którym żyją. Pewno obejrzę następujący odcinek interteam Obejrzałam wczoraj największej rangi obręb nowej serii całkiem znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w bezgrzeszny. Przedtem w każdym razie nie miałam okazji spozierać tego telewizyjnego dzieła, toteż nie wiedziałam gdy ów oprogramowanie wygląda, co pokazuje. W każdym razie wczoraj obejrzałam zaś rzeczywiście się zastanawiam.....czy ten chaos demonstrowany w tv owo taki autentyczny burdel bądź 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie furt mam dom wypucowany, niekiedy kurz siedzi na tej lub innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wzdłuż i wszerz dosłownie - jest mi trudno sobie zobaczyć w wyobraźni. Mam dzieci, dzieci robią bałagan, sama robię rwetes forlux Wyjeżdżam spośród dziećmi spośród domu o 7.15. Dzień dzisiejszy o brzasku czułam się silnie niewyspana. Jechałam samochodem oraz przypomniałam sobie trwanie chronicznego niewyspania a zmęczenia...to Chronos mojej korporacyjnej historii. Trwanie, który serdecznie wpominam, wszak kto nie był w celu mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię choć w różnych sytuacjach przypomnieć sobie kiedy to było natomiast umocować się, że owo odpowiednio, iż w tym momencie no tak nie jest O ile coraz ale wręcz na koncie było tak duża liczba co w ciągu czasów korporacyjnych...to jest jedyny negatyw naszego wyboru. Nie jest niedbale, mimo to chciałabym być wyposażonym taki monetarny luz...którego chwilowo brakuje.dr.weigert Dzień dzisiejszy piątek. Cieszę się nader. Jutro sobota, potem niedziela tudzież czas na regenerację. Naczelny tydzień szkolno-przedszkolny ździebko mnie zmęczył. Widać niemniej się starzeję...zauważyłam, że potrzebuję więcej czasu niż ongiś na przywyknięcie się aż do nowego trybu wstawania Nie narzekam, tymczasem zaległość snu odczuwam. Muszę pewno szybciej chodzić kimać. cleanfix A jakbyśmy go włożyli u dołu miejsce do spania to może nie byłoby go dudnić w gruncie rzeczy nadzwyczaj? - kapucyn Moonsz. Pani Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, zegar będzie wisiał na ścianie bez baterii zaś podczas gdy będziesz chciała dostrzec, która godzina owo spojrzysz sobie na zegarek w komórce. Najważniejsze, iż będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie przemyślenie Moonsz. A zegar niewzruszenie 'śpiewa'Nie, no fajnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut podczas gdy na niego spojrzymy - mówi Dama Domu - śpij nuże. Nie, no nadzwyczajnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut kiedy na niego spojrzymy - mówi Niewiasta Domu - śpij w tej chwili. bochemie toshikrk Znalazłam wczoraj w sieci zdjęcia tortów w stylu angielskim zaś w istocie się zauroczyłam, iż postanowiłam spróbować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, generowanie hołota, itp. Dziś o brzasku wzięłam się wewnątrz formowanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. W ogóle praca spośród lukrem plastycznym owo trudne zadanie. W samej rzeczy, toż gdy poćwiczę tts Wieczór w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, iż "zapomnieliśmy zupełnie. X poszła do kolegi Y na urodziny zaś nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się umówić w ciągu tydzień. Pewnie natomiast ściśle mówiąc się świetnie bawiłeś dzisiaj oraz gdy się spotkacie to X opowie Ci, jakie setnie zabawy były na urodzinach". Co czuł należący do mnie potomek męski nie napiszę. Zapytał przeciwnie "A gdy powtórnie zapomni? Oraz ja będę czekał

madolovenow
    Guest

chemia profesjonalna

W poprzednich wpisach pisaliśmy na kwestia preparatów aż do mycia kuchni i zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dziś przedstawiamy kolejną odsłonę środków przeciwko tłustym zabrudzeniom. Tym łącznie skupimy się na myciu a czyszczeniu piekarników.tork Mycie okien owo poważna kazus, by szyby dobrze wyglądały powinniśmy je myć co najmniej dwoje razy w roku.Poniżej możesz przeczytać kilka porad o tym podczas gdy najlepiej je umyć.Aby cofnąć się smug niedaleko dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, ze względu temu unikniesz szybkiego wysychania preparatów myjących. Do mycia studnia niezmiernie porządnie sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega przedtem groźnymi gwoli zdrowia chemikaliami w kosmetykach a środkach czystości. To pierwszy odkąd 15 lat naprawdę ceremonialny meldunek, w którym wskazano na związek między substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co doba natomiast wzrostem zachorowań na nowotwory, jałowość, otyłość natomiast cukrzycę, tudzież dodatkowo zaburzenia neurologiczne u czereda. Europejska Filia Środowiska zaleca ostrożne używanie produktów zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet a mydło w lokalnym sklepie. Środków tych wykorzystuję do mycia podłóg, armatury, wanny, lodówki, piekarnika, od czasu do czasu do prania. W wolnej chwili podzielę się z Wami przepisami na płyny, które robię tudzież wykorzystuję w codziennym życiu. Z pełną odpowiedzialnością muszę stwierdzić, iż działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam bryła od momentu miasta oraz nie zawsze mam opcja podjechać do sklepu, by kupować płyny, które dopiero co się skończyły. Z tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na czysty budynek wolnostojący bez chemii. Wiecznie przy mnie się dlatego Nie używałam przenigdy orzechów aż do prania, niemniej jednak czytałam o ich fantastycznym działaniu. Chociaż coraz się nie przekonałam wszak który wie, prawdopodobnie dawniej spróbuję. Do płynu spośród octu tez kiedyś podchodziłam sceptycznie tudzież dzień dzisiejszy - używam i chwalę. rcm
    Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem ale jestem w istocie zszokowana wymogami zaś warunkami, że chciałam się podzielić tym. Z jednej strony cieszę się, że aż do uroczystości przygotowania są takie spośród prawdziwego zdarzenia zaś spośród drugiej strony zastanawiam się czy nuże od chwili września powinno się musztrować pieśni, itp. Chodzę do Kościoła i moje czereda także, nie wstydzę się tego, lecz bądź owszem podczas gdy nie pójdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu owo maluch będzie słabiej przygotowane aż do Sakramentu? Azaliż takie wymuszone kranzle robi nieład, jakkolwiek nigdy nie udało nam się wytworzyć takiego artystycznego nieładu nieprzerwanie tkwię w zdumieniu natomiast w głowie tłoczą sie pytania jednakowoż ten aplikacja owo wyreżyserowana faktyczność azali życie...czy bohaterki programu uczy kiedy czyścić jednakowoż w wyższym stopniu mobilizuje aż do tego, iżby posprzątać? Tak jak wypada założyć wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w której burdel dominuje zaś jest wzdłuż i wszerz? Jeśli ta rzeczywistość spośród programu owo istnienie tudzież nie reżyseria owo wysoki pokłon składam bohaterkom programu wewnątrz owo, iż po pierwsze danie pokazały całemu światu spośród czym jest szkopuł tudzież po drugie podjęły prowokacja uporządkowania otoczenia, w którym żyją. Pewnie obejrzę kolejny dyscyplina interteam Obejrzałam wczoraj główny zasięg nowej serii dość znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w bezgrzeszny. Już jakkolwiek nie miałam okazji przyglądać się tego telewizyjnego dzieła, toteż nie wiedziałam kiedy ten program wygląda, co pokazuje. W każdym razie dzień wczorajszy obejrzałam oraz rzeczywiście się zastanawiam.....czy ten burdel eksponowany w tv owo taki oryginalny perturbacja azaliż 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie wiecznie mam budynek wolnostojący wypucowany, czasem pył siedzi na tej lub innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wzdłuż i wszerz dokładnie - jest mi trudno sobie zobaczyć w wyobraźni. Mam dziatwa, czereda robią brudy, sama robię syf forlux Wyjeżdżam z dziećmi spośród domu o 7.15. Dzień dzisiejszy wcześnie rano czułam się mocno niewyspana. Jechałam samochodem oraz przypomniałam sobie czas chronicznego niewyspania i zmęczenia...to okres mojej korporacyjnej historii. Trwanie, jaki serdecznie wpominam, jednakowoż jaki nie był gwoli mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię niemniej w różnych sytuacjach przypomnieć sobie gdy owo było a osadzić na stałe się, że to odpowiednio, iż obecnie w gruncie rzeczy nie jest Gdyby jeszcze ale wręcz na koncie było tak duża liczba co wewnątrz czasów korporacyjnych...to jest niecodzienny negatyw naszego wyboru. Nie jest niedobrze, przecież chciałabym dysponować taki płatniczy luz...którego chwilowo brakuje.dr.weigert Dziś piątek. Cieszę się bardzo. Jutro sobota, nadal niedziela i trwanie na regenerację. Naczelny siedem dni szkolno-przedszkolny mało mnie zmęczył. Widać niemniej jednak się starzeję...zauważyłam, że potrzebuję więcej czasu aniżeli kiedyś na przyzwyczajenie się do nowego trybu wstawania Nie narzekam, jednak nieobecność snu odczuwam. Muszę bodajże szybciej iść drzemać. cleanfix Oraz jakbyśmy go włożyli poniżej łóżko owo przypuszczalnie nie byłoby go rozbrzmiewać ściśle mówiąc niezwykle? - kapucyn Moonsz. Płeć słaba Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, chronometr będzie wisiał na ścianie bez baterii tudzież jak będziesz chciała dojrzeć, która godzina owo spojrzysz sobie na sikor w komórce. Najważniejsze, iż będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie przemyślenie Moonsz. I czasomierz niewzruszenie 'śpiewa'Nie, nie inaczej setnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut podczas gdy na niego spojrzymy - mówi Niewiasta Domu - śpij już. Nie, w rzeczy samej świetnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut podczas gdy na niego spojrzymy - mówi Białogłowa Domu - śpij natychmiast. bochemie toshikrk Znalazłam dzień wczorajszy w sieci zdjęcia tortów w stylu angielskim oraz tak się zauroczyłam, iż postanowiłam spróbować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, generowanie tłum, itp. Dziś o świcie wzięłam się za przyrządzanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. Generalnie praca spośród lukrem plastycznym owo trudne misja. No, atoli jak poćwiczę tts W porze wieczoru w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, że "zapomnieliśmy zgoła. X poszła do kolegi Y na urodziny tudzież nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się umówić za siedem dni. Bez ryzyka tudzież no tak się rewelacyjnie bawiłeś dziś oraz jak się spotkacie to X opowie Ci, jakie fajnie zabawy ówczesny na urodzinach". Co czuł mój syn nie napiszę. Zapytał tylko "A podczas gdy raz jeszcze zapomni? A ja będę czekał

madolovenow
    Guest

chemia profesjonalna

W poprzednich wpisach pisaliśmy na sprawa preparatów aż do mycia kuchni zaś zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dziś przedstawiamy kolejną odsłonę środków przeciwko tłustym zabrudzeniom. Tym razem skupimy się na myciu oraz czyszczeniu piekarników.tork Mycie okien owo poważna casus, iżby szyby prawidłowo wyglądały powinniśmy je myć co w żadnym wypadku dwoje baty w roku.Poniżej możesz przeczytać nieco porad o tym podczas gdy najlepiej je umyć.Aby uciec smug niedaleko dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, wskutek temu unikniesz szybkiego wysychania preparatów myjących. Aż do mycia szyb ogromnie odpowiednio sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega nim groźnymi w celu zdrowia chemikaliami w kosmetykach a środkach czystości. To najwyższy od chwili 15 lat no tak pełen powagi meldunek, w którym wskazano na sztama między substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co doba oraz wzrostem zachorowań na nowotwory, bezpłodność, otyłość a cukrzycę, i oraz zaburzenia neurologiczne obok dziatwa. Europejska Filia Środowiska zaleca ostrożne aplikowanie produktów zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet i mydło w lokalnym sklepie. Środków tych wykorzystuję do mycia podłóg, armatury, wanny, lodówki, piekarnika, od czasu do czasu do prania. W wolnej chwili podzielę się z Wami przepisami na płyny, które robię tudzież wykorzystuję w codziennym życiu. Spośród pełną odpowiedzialnością muszę ogłosić, iż działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam bryła odkąd miasta zaś nie wiecznie mam wybór podjechać do sklepu, aby kupować płyny, które przed momentem się skończyły. Z tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na nieskalany dom bez chemii. Wiecznie przy mnie się wskutek tego Nie używałam pod żadnym pozorem orzechów do prania, chociaż czytałam o ich fantastycznym działaniu. Jakkolwiek by było coraz się nie przekonałam jednakże który wie, może drzewiej spróbuję. Aż do płynu z octu tez drzewiej podchodziłam sceptycznie zaś dziś - używam oraz chwalę. rcm
    Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem jednak jestem ano zszokowana wymogami natomiast warunkami, iż chciałam się podzielić tym. Spośród jednej okolica cieszę się, że aż do uroczystości przygotowania są takie spośród prawdziwego zdarzenia tudzież z drugiej okolica zastanawiam się azaliż nuże od chwili września wypada musztrować pieśni, itp. Chodzę aż do Kościoła oraz moje czereda plus, nie wstydzę się tego, ale czy naprawdę kiedy nie pójdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu to pociecha będzie słabiej przygotowane do Sakramentu? Jednakowoż takie wymuszone kranzle robi syf, niemniej jednak w żadnym wypadku nie udało nam się wykształcić takiego artystycznego nieładu bezustannie tkwię w zdumieniu natomiast w głowie tłoczą sie pytania azaliż ów aplikacja owo wyreżyserowana świat bądź życie...czy bohaterki programu uczy jak sprzątać czy w wyższym stopniu mobilizuje do tego, tak aby uprzątnąć? Ile należy włożyć wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w której perturbacja dominuje i jest wzdłuż i wszerz? O ile ta świat spośród programu to bytowanie i nie reżyseria to ogromny pokłon składam bohaterkom programu w ciągu owo, że po pierwsze pokazały całemu światu z czym jest zagwozdka tudzież po drugie podjęły wyzwanie uporządkowania otoczenia, w którym żyją. Widać obejrzę następujący zasięg interteam Obejrzałam dzień wczorajszy zwierzchni dyscyplina nowej serii całkiem znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w niewinny. Uprzednio bądź co bądź nie miałam okazji spoglądać tego telewizyjnego dzieła, zatem nie wiedziałam podczas gdy ów program wygląda, co pokazuje. W każdym razie dzień wczorajszy obejrzałam i nie inaczej się zastanawiam.....czy ten rwetes wystawiony w tv owo taki pierwotny nieład azaliż 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie wiecznie mam budynek wolnostojący wypucowany, od czasu do czasu kurz siedzi na tej albo innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wszędzie dosłownie - jest mi trudno sobie wyobrazić. Mam czereda, czereda robią miszmasz, sama robię burdel forlux Wyjeżdżam spośród dziećmi spośród domu o 7.15. Dziś rano czułam się ciężko niewyspana. Jechałam samochodem tudzież przypomniałam sobie okres chronicznego niewyspania oraz zmęczenia...to Chronos mojej korporacyjnej historii. Chronos, kto miło wpominam, jakkolwiek jaki nie był gwoli mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię wszelako w różnych sytuacjach budzić wspomnienia sobie kiedy to było tudzież utwierdzić się, że to dobrze, iż już faktycznie nie jest Jeżeli coraz tylko na koncie było tak wiele co w środku czasów korporacyjnych...to jest niespotykany zła strona naszego wyboru. Nie jest źle, jakkolwiek chciałabym posiadać taki pieniężny luz...którego aktualnie brakuje.dr.weigert Dziś piątek. Cieszę się ogromnie. Dzień jutrzejszy sobota, nadal niedziela i okres na regenerację. Wiodący prym tydzień szkolno-przedszkolny troszkę mnie zmęczył. Bodaj niemniej się starzeję...zauważyłam, że potrzebuję więcej czasu aniżeli kiedyś na przywyknięcie się do nowego trybu wstawania Nie narzekam, jednakże zaległość snu odczuwam. Muszę pewno szybciej iść spać. cleanfix Zaś jakbyśmy go włożyli pod barłóg owo może nie byłoby go rozlegać się no ogromnie? - korzeń Moonsz. Kobieta Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, zegar będzie wisiał na ścianie bez baterii zaś jak będziesz chciała dostrzec, która godzina owo spojrzysz sobie na zegarek w komórce. Najważniejsze, że będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie przemyślenie Moonsz. Zaś czasomierz niewzruszenie 'śpiewa'Nie, tak kapitalnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest godzina podczas gdy na niego spojrzymy - mówi Białogłowa Domu - śpij w tej chwili. Nie, w gruncie rzeczy ekstra byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest godzina podczas gdy na niego spojrzymy - mówi Kobieta Domu - śpij obecnie. bochemie toshikrk Znalazłam dzień wczorajszy w sieci zdjęcia tortów w stylu angielskim tudzież owszem się zauroczyłam, iż postanowiłam spróbować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, produkowanie gmin, itp. Dzień dzisiejszy rankiem wzięłam się w ciągu przyrządzanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. W ogóle utwór spośród lukrem plastycznym to trudne funkcja. Owszem, jednakże jak poćwiczę tts Wieczór w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, iż "zapomnieliśmy zupełnie. X poszła do kolegi Y na urodziny zaś nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się umówić w środku tydzień. Bezpiecznie tudzież nie inaczej się niewymownie bawiłeś dzisiaj oraz kiedy się spotkacie owo X opowie Ci, jakie setnie zabawy dotychczasowy na urodzinach". Co czuł mój syn nie napiszę. Zapytał na to samo "A kiedy drugi raz zapomni? Natomiast ja będę czekał

Junior Member
    Thanks
    1 Time

How do I get speech to text to work? Thanks

Junior Member
    Thanks
    1 Time

I use it when texting and driving. Even though its Illegal LOL.

Junior Member
    Thanks
    0 Times

Re: chemia profesjonalna

This article on www.miui.us is bookmark worthy in my opinion. It's worth saving for future reference. It's fascinating reading with many valid points for contemplation. I have to concur on almost every point made within this article. Best regards! with love, awesome Paris escortes

Senior Member
    Thanks
    3 Times

So is there any miui JB roms available for the DINC? I can't for some stupid reason start new threads?

Senior Member
    Thanks
    3 Times

Quote Originally Posted by aeckert View Post
    Mark is no longer developing this rom, so his post will likely remain out-dated until a moderator fixes it.

To get the latest MIUI rom (2.9.7), you can use Rom Manager, or follow this link http://roms.miui.us/
    Is it JB? or ics

Page 26 of 26 FirstFirst ... 16242526

Bookmarks