Results 1 to 5 of 5
    Junior Member
    Thanks
    0 Times

Question no Google maps ?

hello every one ^__^
    i have a simple question .. i have Huawei U8800 im using latest MIUI
    but i can not find google maps ,, can not find it in market too ,,
    tried to install it as APK file but could not do that .. any idea how to solve this ?

merry christmas

Junior Member
    cschuck320's Avatar

Thanks
    0 Times

Used to have thisb problem

Check to see if you can download on wifi.

When I installed this rom for the first time most of the apps wouldnt show/download. I rebooted the device and all the apps showed but I still couldnt download apps. It took a day or two for some reason until I could download apps.

P.S. And believe me, i tried everything possible to make the apps work with the WLAN

Junior Member
    Thanks
    0 Times
    hello cschuck320 ,,

i tried the WIFI method but still that did not work , however i found a solution .. it seems like i had a region problem
    google maps was not available in my region ( although it was available in stock ROM )
    the solution was in app called " market enabler " wish will change your region and let you dowbload all apps
    the app will let you go back to your original region any time you want

Junior Member
    Thanks
    0 Times
    Search maps in appstore

madolovenow
    Guest

chemia profesjonalna

W poprzednich wpisach pisaliśmy na zagadnienie preparatów aż do mycia kuchni oraz zwalczania uciążliwych tłustych plam. Dzień dzisiejszy przedstawiamy kolejną odsłonę środków przeciwko tłustym zabrudzeniom. Tym w pełni skupimy się na myciu tudzież czyszczeniu piekarników.tork Mycie okien to poważna przypadek, ażeby szyby akuratnie wyglądały powinniśmy je myć co najmniej dwa chłosta w roku.Poniżej możesz przeczytać kilka porad o tym podczas gdy najlepiej je umyć.Aby uniknąć smug w sąsiedztwie dużych powierzchniach używaj gumowego ściągacza. Najlepiej myć okna w dni powszednie, przez wzgląd temu unikniesz szybkiego wysychania preparatów myjących. Aż do mycia szyb wielce poprawnie sprawdzają się ścierki tetrowe. tenzi ostrzega przedtem groźnymi gwoli zdrowia chemikaliami w kosmetykach i środkach czystości. To zwierzchni od chwili 15 lat no namaszczony obwieszczenie, w którym wskazano na przymierze pomiędzy substancjami chemicznymi w artykułach stosowanych na co dwadzieścia cztery godziny a wzrostem zachorowań na nowotwory, jałowość, otyłość zaś cukrzycę, zaś dodatkowo zaburzenia neurologiczne u czereda. Europejska Filia Środowiska zaleca ostrożne aplikacja produktów zawierających takie substancje chemiczne jak reinex Sodę, boraks, kwasek kupuję w większych opakowaniach w sklepach internetowych. Ocet natomiast mydło w lokalnym sklepie. Środków tych wykorzystuję aż do mycia podłóg, armatury, wanny, lodówki, piekarnika, czasami aż do prania. W wolnej chwili podzielę się z Wami przepisami na płyny, które robię a wykorzystuję w codziennym życiu. Spośród pełną odpowiedzialnością muszę rzec, że działają, spełniają swoją rolę santoemma Mieszkam bryłka od miasta natomiast nie wiecznie mam wybór podjechać do sklepu, aby kupować płyny, które właśnie się skończyły. Spośród tego powodu zainteresowałam się sztuczkami na nieskalany dom bez chemii. Furt tuż przy mnie się ergo Nie używałam wcale orzechów do prania, lecz czytałam o ich fantastycznym działaniu. Chociaż coraz się nie przekonałam jakkolwiek kto wie, może dawniej spróbuję. Aż do płynu z octu tez dawniej podchodziłam sceptycznie a dziś - używam i chwalę. rcm
    Po co o tym wszystkim piszę? W sumie nie wiem jednakże jestem ściśle mówiąc zszokowana wymogami natomiast warunkami, że chciałam się podzielić tym. Z jednej strony cieszę się, że do uroczystości przygotowania są takie spośród prawdziwego zdarzenia oraz z drugiej okolica zastanawiam się bądź nuże od czasu września trzeba musztrować pieśni, itp. Chodzę aż do Kościoła a moje przychówek i, nie wstydzę się tego, niemniej jednak jednakowoż w samej rzeczy gdy nie pójdziemy na wyznaczoną Maszę Świętą w tygodniu to latorośl będzie słabiej przygotowane do Sakramentu? Bądź takie wymuszone kranzle robi burdel, pomimo tego przenigdy nie udało nam się wytworzyć takiego artystycznego nieładu nieustająco tkwię w zdumieniu natomiast w głowie tłoczą sie pytania azaliż ten program to wyreżyserowana rzeczywistość azaliż życie...czy bohaterki programu uczy podczas gdy doprowadzać do porządku azaliż w wyższym stopniu mobilizuje do tego, aby uprzątnąć? Tak dalece trzeba włożyć wysiłku w wytworzenie takiej rzeczywistości domowej, w której nieporządek dominuje a jest wzdłuż i wszerz? Gdyby ta rzeczywistość spośród programu owo bytowanie natomiast nie reżyseria to szeroki pokłon składam bohaterkom programu w środku to, że po pierwsze danie pokazały całemu światu z czym jest przeszkoda zaś po drugie podjęły wyzwanie uporządkowania otoczenia, w którym żyją. Bodajże obejrzę dalszy sfera interteam Obejrzałam dzień wczorajszy pierwszy sfera nowej serii całkiem znanego programu o bałaganie, o sprzątaniu, o przemianie brudnego domu w niewinny. Uprzednio mimo że nie miałam okazji patrzeć tego telewizyjnego dzieła, z tej przyczyny nie wiedziałam podczas gdy ten oprogramowanie wygląda, co pokazuje. W każdym razie wczoraj obejrzałam i tak się zastanawiam.....czy ów bałagan eksponowany w tv owo taki autentyczny rwetes azaliż 'robiony' jest na potrzeby programu...sama nie stale mam budynek wolnostojący wypucowany, kiedy niekiedy kurz siedzi na tej lub innej szafce, zabawki rozrzucone...jednak taki misz masz w każdej szufladzie, w każdej szafce, wszędzie dosłownie - jest mi trudno sobie przedstawić. Mam czereda, dzieci robią perturbacja, sama robię dezorganizacja forlux Wyjeżdżam spośród dziećmi spośród domu o 7.15. Dzień dzisiejszy rankiem czułam się ciężko niewyspana. Jechałam samochodem a przypomniałam sobie Chronos chronicznego niewyspania i zmęczenia...to czas mojej korporacyjnej historii. Okres, kto miło wpominam, ale kto nie był w celu mnie w aspekcie rodziny. Wybrałam rodzinę. Świadomie. Lubię jednak w różnych sytuacjach budzić wspomnienia sobie jak to było zaś utwierdzić się, iż to odpowiednio, iż natychmiast faktycznie nie jest Gdyby jeszcze lecz na koncie było tak duża liczba co w ciągu czasów korporacyjnych...to jest niesłychany negatyw naszego wyboru. Nie jest byle jak, toż chciałabym mieć taki monetarny luz...którego w tej chwili brakuje.dr.weigert Dzień dzisiejszy piątek. Cieszę się nadzwyczaj. Dzień jutrzejszy sobota, później niedziela tudzież okres na regenerację. Główny siedem dni szkolno-przedszkolny mało mnie zmęczył. Niechybnie jakkolwiek się starzeję...zauważyłam, iż potrzebuję więcej czasu niż kiedyś na przywyknięcie się do nowego trybu wstawania Nie narzekam, przecież niedostatek snu odczuwam. Muszę chyba szybciej iść spać. cleanfix I jakbyśmy go włożyli poniżej wyrko owo przypuszczalnie nie byłoby go brzmieć istotnie niezmiernie? - kapucyn Moonsz. Pani Domu wybucha śmiechem. Nie! Wiem, czasomierz będzie wisiał na ścianie bez baterii zaś gdy będziesz chciała dojrzeć, która 60 minut to spojrzysz sobie na zegarek w komórce. Najważniejsze, że będzie się ładnie prezentował na ścianie - ciągnie przemyślenie Moonsz. Oraz czasomierz niewzruszenie 'śpiewa'Nie, ano kapitalnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest 60 minut gdy na niego spojrzymy - mówi Kobieta Domu - śpij aktualnie. Nie, no nadzwyczajnie byłoby, żebyśmy wiedzieli która jest godzina kiedy na niego spojrzymy - mówi Dama Domu - śpij w tym momencie. bochemie toshikrk Znalazłam dzień wczorajszy w sieci zdjęcia tortów w stylu angielskim zaś w samej rzeczy się zauroczyłam, iż postanowiłam spróbować....nocka zarwana na pieczenie ciasta, robienie lud, itp. Dzień dzisiejszy o brzasku wzięłam się w środku formowanie lukru plastycznego. Łatwo nie było. W ogólności praca z lukrem plastycznym owo trudne funkcja. W rzeczy samej, jednakże jak poćwiczę tts Wieczorową porą w sobotę oddzwaniają rodzice koleżanki. Dowiedzieliśmy się, iż "zapomnieliśmy zgoła. X poszła aż do kolegi Y na rocznica urodzin tudzież nie słyszeliśmy telefonu. Nie ma tego złego, możecie się umówić wewnątrz tydzień. Bezpiecznie natomiast no tak się rewelacyjnie bawiłeś dzień dzisiejszy natomiast jak się spotkacie to X opowie Ci, jakie super zabawy wcześniejszy na urodzinach". Co czuł mój potomek męski nie napiszę. Zapytał lecz "A kiedy raz jeszcze zapomni? A ja będę czekał

Tags for this Thread

Bookmarks